maanantai 31. lokakuuta 2011

Terveisiä ja tuliaisia Tukholmasta

Heiiiii!

Arkista aherrusta ja syksyn harmautta piristävä viikonloppureissu Tukholmaan on nyt takana. Kuljettiin ystävien kanssa ympäri kaupunkia, poikettiin kauppoihin ja kuppiloihin. Syötiin vatsat täyteen hyvää ruokaa ja vaihdettiin kuulumisia parin kuukauden ajalta. Oli tosi mukavaa ja reissu todellakin toi piristystä tähän syksyn pimeyteen.Olin reissussa vain käsimatkatavaran kanssa, joten oli valitttavasti pakko hillitä shoppailuhaluja. Tiukkaa teki! Sisustuskaupoissa oli jo tarjolla tosi paljon kaikkea ihanaa joulukotiin, mutta mukaan sain poimittua vain jotain pientä laukkuun mahtuvaa.

Stockhomesta löytyi ihania punapilkullisia juttuja joulukeittiötä koristamaan. Joo, olen siis päättänyt että keittiöstä tule tänä jouluna puna-valkoinen ja muusta kodista harmaa/hopea-valkoinen.
Tähtikipot löytyivät Granitista.Granitista ostin tähtikippojen lisäksi myös pienet sinkkilaatikot. Ja jouluista tuoksua kotiin tuovat kanelitangot ja kuivatut tähtianikset. Etenkin noista aniksista lähtee ihana tuoksu! Hirvi-piparimuotti löytyi pienestä sisustusputiikista, se oli pakko saada! Samasta hirvimallistosta mukaan lähti myös hiirimatto. :)
Nyt täytyy taas yrittää asennoitua arkeen ja töihinpaluuseen. Yövuorot kutsuvat pitkästä aikaa. Onneksi. Yövuorojen lomassa ajattelin vähän laitella talvitunnelmaa kotiin. Joulutunnelma hiipii kotiin hiljalleen marraskuun aikana...

Leppoisaa syysiltaa kaikille blogiini eksyville!

*AnuElina

1 kommentti:

  1. Heips,

    Ihania löytöjä olet tehnyt! Tuosta Granit-liikkeestä olen haaaveillut, jospa joskus pääsisi käymään. Lähes samat värisuunnitelmat muuten myös täällä, piiitkästä aikaa joulukodista löytyy myös punaista. Sen lisäksi tietysti vakiovärit hopea ja musta. Ja paljon tähtikuvioita.. :). Kiva kun jaksat bloggailla ja mukavaa joulunodotusta!

    Sanna

    VastaaPoista