torstai 6. lokakuuta 2011

Ihan hullu syyssää!

Heipähei!

Tänään on viikon ainoa "virallinen" vapaapäivä. Nukuin pitkään. Ihanaa nukkua sadepäivän aamuna kun makuuhuone on niin hämärä vielä kymmeneltäkin. En osaa nukkua jos on valoisaa. Pimennysverhot tietysti auttavat jonkin verran, mutta kyllä se valo sieltä verhonraosta aina vähän pilkistä, etenkin kesän kirkas aurinko.

Herättyäni lähdin Hulluille Päiville tungeksimaan. Eikä ollut turha reissu! Löysin vihdoin kivan LINUMin päiväpeiton sohvani suojaksi. Sopii hyvin tähän mun syksyiseen harmaa-beige-sisustukseen olohuoneeseen.
Löysin myös kivaa kangasta josta ajattelin ommella verhot...mutta unohdin ostaa sen kun lähdin harhailemaan välillä muualle. Täytyy varmaan huomenna käydä uudestaan ja toivoa että kangasta on vielä jäljellä. LINUMin kangas oli sekin.

Tämä hauska pieni sohvatyynykin löysi tiensä mun nojatuoliin. :)Synkkä sadesää on erittäin hyvä syy jäädä sohvalle lukemaan uusimpia LANTLIV- ja MeNaiset- lehtiä teekupin kera ja unohtaa hyvä ajatus kuntoilusta ja terveellisestä elämästä. Ehkä sitten viikonloppuna jaksaa olla reipas... jos paistaa! :) Ensin taidan kuitenkin kokeilla intialaista linssi-kukkakaalipataa, sitten vasta uppoudun sohvaan.Leppoisaa sadetorstaita kaikille! Nautitaan harmaasta syyssäästä kodin lämmössä!

*AnuElina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti