torstai 27. lokakuuta 2011

Väsymys, helpotus ja ripaus tunnelmaa

Väsähtänyt iltatervehdys!

Kylläpä on ollut raskas viikko! Iltavuoroja ja aamuvuoroja. Eihän ne yötyöhön tottuneelle sovi millään, etenkään nuo aamuvuorot. Olen lähes toimintakyvytön työpäivän jälkeen, ei vaan yksinkertaisesti jaksa juuri mitään. Jumppaankaan en ole jaksanut mennä kohta kahteen viikkoon. Unet jää yöllä 5-8 tuntiin ja sehän ei riitä millään kun vähimmäisvaatimus on 9h, mielellään 10-12h. :) Onneksi ensi viikolla saan palata taas itselleni normaaliin rymiin eli yövuoroihin. Huh!

Onneksi väsymykseen on tulossa vähän helpotusta... tai ainakin piristystä. Lähden huomenna ystävien kanssa Tukholmaan viikonlopun viettoon. Tosi kiva päästä sinne pitkästä aikaa! Näen jo itseni kulkemassa pitkin kaupungin katuja, ihailemassa vanhan kaupungin tunnelmaa kamera kourassa, kurkistelemassa pieniin putiikkeihin, haistelemassa ja maistelemassa kahviloiden ja ravintoloiden herkkuja. Ja tietenkin aion nauttia myös hyvästä seurasta. Kiva viikonloppu siis edessä! :)

Tähän loppuun vähän jo jouluista tunnelmaa, lyhtyjen lämmintä valoa.Ensimmäisen joululehdenkin olen jo ostanut... ja viimevuotiset kaivanut esiin kätköistä. Ensi viikolla onkin jo marraskuu ja saa alkaa höpsöttää joulujuttuja! En malta odottaa!Hauskaa viikonloppua!

*AnuElina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti