tiistai 18. lokakuuta 2011

Aamuzumbaa ja villasukkia

Harmaata tiistaipäivää!

Täällä vietetään vapaapäivää kotoisissa tunnelmissa. Aamulla heräsin herätyskellon pakottamana ja kävin reippailemassa aamuzumbassa. Kyllä kannatti herätä, oli tosi hauska ja tehokas treeni! :)
Nyt sitten tupsuttelen (vakio ilmaukseni, heh) kotosalla tiskaten, pyykäten, blogeissa surffaillen ja neuloen.

Ilokseni Novitalta oli ilmestynyt sukkalehti juuri sopivasti tähän neulomisbuumini alkuun. Aivan ihania ohjeita lehti täynnä! Oli jopa vähän vaikea valita mitä alan ensimmäisenä tekemään... mutta päädyin näihin aika perinteisen näköisiin pienellä palmikolla somistettuihin sukkiin.
Tämä sukkamalli sai kannatusta myös töissä kollegoilta, herätti ihastusta siis muissakin. Ensimmäisen sukan tekaisin yövuorossa (su-ma) kun ei ollut "niitä oikeita töitä" tehtävänä. Toinen sukka on alkanut valmistua hieman hitaampaan tahtiin, kun on ollut muutakin puuhaa. Mutta eiköhän tuo toinenkin valmistu huomisiltaan mennessä...

On muuten aika kiva huomata miten neulominen/kutominen vie ystäviänikin mennessään. Entisistä ei-käsityöihmisistä alkaa kuoriutua taitavia käsityöläisiä! Pitää varmaan alkaa puuhastelemaan kohta jotain neulomiskerhoa, missä puikot kilkattaa ja juttu luistaa. Hauskaa yhdessäoloa tuottoisan harrastuksen parissa! Täytyy pistää mietintään...

Nyt tartun puikkoihin, joten mukavaa päivän jatkoa ja intoa käsillä tekemiseen itse kullekin!

*AnuElina

2 kommenttia:

  1. Ihana blogi sinulla rakas ystävä :) Ja minähän lähden tietysti oitis mukaan tuollaiseen neulomiskerhoon, erinomainen idea!
    Tunnelmallista syyspäivää!
    toivotteleepi kotona odottelevia kutimia kaipaileva kamusi EssiJohanna <3

    VastaaPoista
  2. Hihii, kiitos Essi! Bloggailu on melkein yhtä kivaa kuin neulominen. Pistetään vaan kerho pystyyn, onhan meitä ainakin kaksi sitten. :)

    VastaaPoista