sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Sisustuslöytöjä ja keittiöpuutarha

Palataanpa asiaan. Joensuussa oli ihan pakko käydä katselemassa paikallisia sisustuskauppoja. Ei niitä siellä montaa ole, mutta pari kivaa löytyi. Erityisen ihana oli Sarustiikka Taitokorttelissa. Siellä oli hurjasti kaikenlaisia ranskalaistyylisiä maalaisromanttisia sisustustavaroita.


Löysin sieltä kivan vanhan saksalaisen sokerisäkin. Käyttötarkoitusta vielä mietiskelen. Luultavasti teen siitä lattialle istumatyynyn. Liikkeessä oli tehty sellainen puutarhapenkin päälle pehmusteeksi. Materiaali on kyllä tosi karkeaa, saattaa vähän takamukseen pistellä tyynyllä istuessa. Kävisihän se kyllä seinällekin koristeeksi. Katsotaan mitä keksin.


Yllättävää kyllä, suurimman osan sisustuslöydöistäni tein ihan perinteisellä Sokoksella! Sieltä mukaan tarttui peltisiä kynttilälyhtyjä ja kahvipurkki. Puiset pienet sydämet ovat Sarustiikasta.


Sokokselta löytyi myös ihana uusi varjostin Pentikin lampunjalkaan sekä pieni lasimalja. Lamppu on toistaiseksi makuuhuoneessa mutta saatan siirtää sen olohuoneeseen. Punotusta varjostimesta valo hajaantuu kauniisti.Haaveilen omasta pienestä puutarhasta. Haluaisin kasvattaa omat salaatit ja yrtit, kesäkukkia unohtamatta. Mutta koska en omista edes parveketta, täytyy minun tyytyä pieneen keittiöpuutarhaan. Tällä hetkellä puutarhassani kasvaa basilika, minttu ja ruohosipuli. Persiljan vielä haluaisin. Yllättävän hyvin yrtit menestyvät myös keittiönpöydällä. Basilika on viihtynyt siinä jo kaksi kuukautta. Täytyy vaan muistaa kastella tiuhaan näin kesähelteillä. Puutarhani sai ihan oman GARDEN-kyltinkin!
Ihana helleviikko alkaa olla takana. Kaikenlaista kivaa onkin mahtunut tähän viikkoon. Vielä viisi työvuoroa pitäsi jaksaa, sitten alkaa kauan odotettu rento loma ilman suuria suunnitelmia. Huomaan, että työmotivaatio alkaa olla ihan hukassa, niin kovasti ajatukset ovat jo lomalla... Mutta nyt viimeinen tsemppi päälle, sitten se odotus palkitaan!

*AnuElina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti