tiistai 19. heinäkuuta 2011

Malttamaton sisustaja

En malttanut odottaa syksyyn. Arvasin kyllä, että kärsivällisyys ei riitä. Siispä kävin vähän ostoksilla Ikeassa. Mukaan lähti Ektorp-rahi, jonka olin suunnitellutkin ostaa. Vilkaisin ohi kulkiessani matto-osastoa ja löysin väriltään aika sopivan (vaalean harmaa) karvalankamaton... Täytyihän se ostaa myös.



Lisäksi mukaan tarttui tietenkin kaikkea "pikkusälää" kuten säilytyslaatikoita ja täydennystä astiastoon. Niin, ja hylly ullakkovarastoon. Yksi kesäloman projekteista olisi ullakon siivoaminen: turha roina pois ja jäljelle jäävät nätisti hyllyyn. Vaaterekki pitäisi vielä hankkia, että saisin ylimääräiset takit siististi roikkumaan. Siinäpä siis puuhasteltavaa seuraavan sadepäivän varalle.

Ilta menikin sitten mukavasti huonekaluja kootessa, olohuonetta sisustaessa ja siivotessa. Ai niin, unohdinkin ihan, että sain tänään myös viime viikolla tilaamani pienen apupöydän Kodin1:stä. Vihdoinkin vähän enemmän pöytäpinta-alaa olohuoneeseen!



Siinä meni sitten toinen lomapäivä. Vielä 19 jäljellä. Huomenna luvassa kauniita maisemia ja auringonpaahdetta hyvässä seurassa. Hyvää yötä!

*AnuElina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti