perjantai 8. marraskuuta 2013

Hulluna vesihyasinttiin
















Jonkinlainen addiktio on syntynyt. Hiljalleen ja salakavalasti. Kotia katsellessani tajustin olevani hulluna vesihyasinttiin. Ja kaikenlaisiin muihin luonnonmateriaaleihin, jotka taipuvat koreiksi, matoiksi, tableteiksi, astioiksi jne. Näitä löytyy kodistani melkein joka nurkasta. Joka huoneesta ainakin. Mutta mikäs noista tykätessä, nehän tuovat kivasti pehmeyttä ja lämpöä muuten niin värittömään musta-valko-harmaseen kotiin. Haaveilen vesihyasinttimatosta, kesäksi se olisi ihan nappivalinta mihin tahansa huoneeseen. Myönnän, hiplasin niitä jo menneenä kesänä, mutta en ostanut. Harmittaa vähän. Ehkä ensi kesänä uusi yritys jos tämä hulluus vielä pitää pintansa. Mitäs sinä sanot näistä punotuista härpäkkeistä?

Mitäs muuta tänä perjantaina? Vähän salitreenejä ja pyörähdys kaupungilla. Ja tietysti täällä valmistaudutaan taas (t)yöputken alkuun. Viisi yötä tällä kertaa edessä, mutta sitten onkin vastapainoksi VIISI päivää vapaata. Jaksaa jaksaa! Ja arvatkaas mitä? Ensi viikon lauantaina juhlitaan Indiedays Inspiration Blog Awardseja täällä Helsingissä ja minä olen tietysti mukana juhlissa (en ole äänestyksessä, kun kukaan ei ehdolle laittanut enkä itse viitsinyt...). Ensi viikolla siis luvassa asupohdintaa...ainakin omassa päässä mutta ehkä myös blogin puolella. ;)

Sinulle toivottelen ihanaista viikonloppua! 

*AnuElina


Ps. Täällä voit äänestää kisassa mukana olevia blogeja! Äänestysaikaa on 10.11. asti.



18 kommenttia:

  1. Nuo on kauniita. Itselläkin jonkun verran tuollaista samantyylistä punottua luonnonmatskua. Tuo nimenomaan pehmeyttä kivasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Välillä jo melkein kyllästyin noihin, mutta innostuin onneksi uudelleen. :)

      Poista
  2. Tosi kauniita ja luo tosi kodikasta tunnelmaa. :)
    Ihanaa viikonloppua! <3

    VastaaPoista
  3. Kivan näköisiä tosiaan! Mukavaa viikonvaihdetta ja jaksamista työrupeamaan. Jostain juuri bongasin pyöreän vesihyasinttimaton ja hinta oli aivan mahdoton (siis tositosi kallis). Ehkä se oli joku Tine K-malli ja samanlaisen saa Tarjoustalosta sitten kymmenesosahintaan =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kesällä noita mattoja oli Kodin1:ssä ihan kohtuulliseen hintaan...toivottavasti myös ensi kesänä. :)

      Poista
  4. Kyllä pehmentävät kivasti sisustusta ja juu, sellainen matto sopisi varmaan hyvin teille. Kivaa perjantain jatkoa sinulle ja voimia yöputkeen :)

    VastaaPoista
  5. Täällä toinen vesi- ja tavallinen hyasinttifani, moi! Tykkään niistä hirmuisesti ja joka kerta Ikeassa käydessäni pinnistelen vesihyasinttikoreja sun muita vastaan. Kun en mä TARVI, mutta... ;) No joo, jotain on lähtenyt jo mukaan ja veikkaan, että lähtee jatkossakin, jos halvalla saa - tai hirveä himo iskee ;)
    Tavallisista hyasinteista sen verran, että niitä odotan kuin kuuta nousevaa. Eilen kävin ohimennen Ikeassa niitä kyselemässä. Ei ollut. Viikonloppuna tulee. Sit mä hamstraan niitä ja paljon! =D))

    Ihania juttuja sulla täällä ja tosi kivoja kuvia. Blogiawardsit jätän väliin. Mietin kyllä, että josko sitä ois lähtenyt "kylille", mut sit laiskuus voitti ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, minäkin tykkään tosi paljon myös niistä tavallisista hyasnteista! Täytyy napata heti muaan kun alkavat ilmestyä kauppoihin. Ihan paras joulunajan kukka. <3
      Olisit nyt vaan tullut juhlimaan! Ois kiva nähdä mahdollisimman monta suosikkibloggaria livenä. :)

      Poista
  6. Nättejä ovat kyllä:) ja sopivat kotiin kuin kotiin. Tsempit sinne duuniputkeen...ja mieti niitä viiden päivän vapaita:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, sopivat kyllä monenlaiseen sisustukseen.
      Ja kiitokset tsempistä, sitä taas tarvitaankin ainakin kahteen ensimmäiseen yöhön, jotka ovat nihkeimpiä. Sitten se lähtee jo rullaamaan omalla painollaan kun rytmi kääntyy kolmannen yön kohdalla. Iloa sinun viikonloppuun!

      Poista
  7. Minäkin tykkään :) meidän keittön matto on vesihyasinttia ja olen tykännyt siitä tosi paljon, ne tuovat kivasti juuri sitä lämpöä värittömään kotiin :)

    VastaaPoista
  8. oi... näyttääpä ne kivalta. Omistan yhden, mutta nähtyäni nämä ihanuudet täytyy ehkä hankkia lisää ;)

    Tsemppiä työputkeen.. itse kärvistelen 8putkessa.. alkoi tänään.. *huoh*

    VastaaPoista
  9. What?? Luulin, että sinne menevät automaattisesti kaikki Indie-blogit. Onpa harmi! Olisin ehdottomasti ehdottanut blogisi ehdolle, jos olisin tajunnut. Mutta joka tapauksessa mukavaa juhlintaa siellä mukana, olisit kyllä ansainnut olla mukana äänestyksessä <3
    Olet niin oikeassa, tuo vesihyasintti tuo lämpöä tupaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ei mee. :) Mut en mä mitään äänestystä tarvitsekaan, kun tiedän, että mulla on ihania lukijoita ilman julkista paremmuusjärjestykseen laittamistakin. :)

      Poista