maanantai 18. heinäkuuta 2011

Kesäpäivä Porvoossa

Kesällä on hauska tehdä ex-tempore päiväretkiä lähiseudun pikkukaupunkeihin ja miksei isompiinkin. Viime kesänä kävin ystävien kanssa Porvoossa ja ihastuin. Siksi oli pakko päästä sinne myös tänä kesänä. Niinpä hyppäsimme tänä aamuna Maijan kanssa linja-autoon ja hurautimme Porvooseen.

Vanha kaupunki oli yhtä hurmaava kuin ennenkin. Ihania kapeita mukulakivikatuja, kauniita vanhoja taloja ja ihastuttavia puutarhoja.



Ja ne ihanat sisustusputiikit! Vierivieressä houkuttelevan näköisiä sisustajan aarreaittoja. Toiset hillitympiä, toisissa tuntuu kuin astuisi valkoiseen satumaailmaan. Romanttisia!



Jos olisin rikas, tyhjentäisin putiikit. Varmasti. Mutta koska en ole, jätin sinne jotain muillekin sisustushulluille. ;) Mukaan tarttui kaunis taulu valokuville ja muille pikkukuville/esineille. Kuvat/esineet kiinnitetään tauluun kätevästi pienillä pyykkipojilla. Lisäksi ostin pienen naulakon, kirjainsabluunan, sini-valkoisen "tilkkutäkkimäisen" tyynynpäällisen (sopii niiiiiin hyvin mun kesäsisustukseen!) ja söpöt pilkulliset paperiservetit ja muffinssivuoat. Ihania löytöjä jälleen kerran!!






Joen rannassa nautimme vilvoittavasta tuulesta ja jäätelöstä. Rannan terassitkin houkuttelivat, mutta päätimme kuitenkin ajella takaisin Helsinkiin.



Olipas kiva päivä! Maistui ihan kesältä... ja LOMALTA!

*AnuElina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti