perjantai 15. heinäkuuta 2011

Lomalla!

Nyt se sitten alkaa, KESÄLOMA! Kolme viikkoa joutenoloa. Toimintaa fiilispohjalta. Suuria suunnittelematta, onnistunut loma voi koostua myös pienistä ilon hetkista. Menen minne nenä näyttää, teen mitä mieli tekee. Tai olen tekemättä mitään.

Nautin leppoisista kiireettömistä kesäaamuista. Istun kuppiloissa, katselen ohi kulkevia ihmisiä. Nautin kesätorin antimista, tuoreista vihanneksista ja marjoista. Kylven auringossa (toivottavasti), uitan varpaita meressä. Käyn mattolaiturilla mattopyykillä. Vietän aikaa ystävien seurassa. Vaihdan välillä maisemaa, ehkä kotimaan rajojen ulkopuolellekin. Tervetuloa kesis! :)

Tänään aloitin lomailun ihanan rennolla fiiliksellä. Aamiaiseksi nautiskelin herkullisen mansikka-herukka-rahkasmoothien. Samettisen pehmeää, hyvä aloitus leppoisalle päivälle.Iltapäivän ja alkuillan vietin lapsuuden ystäväni Miian seurassa. Herkuteltiin sushilla uudessa Itamae-sushiravintolassa. Oli niiiiin hyvää sushia!Jälkkärillä käytiin Fazerin kahvilassa: Sacherkakkua ja lime-vadelmakakkua latten kanssa. Suussasulavaa! Juttua riitti taas useaksi tunniksi kun viime tapaamisesta oli ehtinyt kulua taas luvattoman pitkä aika. Sovittiin että lomalla opetellaan itse tekemään sushia ja vedetään elämämme ensimmäiset sushiähkyt. Voiko sushista tulla ähky tai paha olo?

*AnuElina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti