tiistai 4. huhtikuuta 2017

Pieniä arjen helmiä







Huomenta!

Arki maistuu tällä hetkellä todella ihanalta, jokaiseen uuteen päivään on mukava herätä. Mutta se ei tarkoita sitä etteikö siihen mukavaan arkeen voisi ripauttaa jotan vielä mukavampaa, parempaa ja maistuvampaa. Pieniä arjen helmiä, joista jää hyvä mieli ja mukavat muistot.

Eilen tapasin kälyni kaupungilla varhaisen ravintolaillallisen merkeissä. Tällä hetkellä lukuisissa Helsingin ravintoloissa saa maittavan aterian kympillä, joten käytimme tilaisuuden hyväksi ja saimme lautaselle lohta hollandaisekastikkeella. Illan vietimme mukavasti kotisohvalla viiniä maistellen, tarinoiden ja naureskellen hulluille jutuille. 

Tänä aamuna ennen kälyni töihin lähtöä katoin meille pöytään vähän paremman aamiaisen: chiavanukasta mansikoilla ja päärynällä, kauraleipää avokadolla ja tomaatilla höystettynä, kananmunia ja raikasta appelsiinia. Sekin on minulle luksusta, että pöytä on katettu kauniimmilla astioilla. Silmänruokaa, tiedäthän?! Ja mikä parasta, minusta on tosi kiva nauttia ruuasta hyvässä seurassa. Olosuhteiden pakosta suurin osa aterioista tulee syötyä yksin, siksi nautin näistä yhteisistä ruokahetkistä aivan valtavasti. Tästä on hyvä aloittaa uusi päivä!

Kivaa tiistaita sulle!


*Anu


Ps. Kiitos sinulle ihana kälyseni! <3



10 kommenttia:

  1. Ah, mun on pitänyt kokeilla tota Chia-vanukasta! Oliko hyvää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kyllä tykkään! Oon nyt pari viikkoa syöny aamupalaksi chiavanukasta/puuroa, koska olen vältellyt maitoa ja kauraa. Noilla päällisillähän se maku saadaan aikaan, itse vanukas on aika mauton ellei sitten mausta esim. kanelilla/vaniljalle tms. Suosittelen kokeilemaan!

      Poista
  2. Ai että näitä sun ruokakuvia <3 Mun täytyy testata tuota chiavanukasta myös pian :) Oon sekoitellut niitä vain smoothieisiin ja tykkään kovasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Chia toimii kyllä monessa paikassa. Itse olen laittanut smoothieen, puuroon ja nyt näihin vanukkaisiin. Hyvää ja terveellistä. :)

      Poista
  3. Ihanan houkuttelevia kuvia! Ja nuo astiat on valtavan kauniit!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kans ihan älyttömästi näistä astiosta. Pitäisi hankkia lisää...

      Poista
  4. Nam! Meillä on aina sunnuntaisin parempi brunssimainen aamupala. Se onkin viikon ainut aamu kun kumpikaan ei lähde töihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta ois kans kiva, kun voisi laittaa edes kerran viikossa vähän paremman ja runsaamman aamiaisen. Itselleen vaan ei viitsi...

      Poista
  5. Ihana aamiainen siellä, todella herkullinen! :-) Ja hyvässä seurassa ihan mahtava sellainen nauttia :-)

    Kiitos uudesta innostuksesta tuohon chiavanukkaaseen! :-) Se tosiaan hiukan jäi syksyllä, mutta nyt on taas muutamaa kokeilua tehty! :-)

    Mukavaa päivää sateesta huolimatta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tarvitse olla edes kovin ihmeellistä tarjolla, kunhan on vähän normista poikkeavaa. Ja maistuu aina paremmalle hyvässä seurassa nautittuna. :)

      Poista