torstai 13. lokakuuta 2016

Jotain sinistä ja vähän tekoitkua









Alkuviikon raskas työputki on vihdoin takana, nyt on aika relata pari päivää ennen sunnuntain pitkää työvuoroa. Suunnitelmissa olisi pääasiassa kotona hengailua ja koko ajan toisestapäästä pidentyvän "to do"-listan lyhentämistä sieltä toisesta päästä. Listalla on mm. jotain niinkin eksoottista kuin kylppärin pesua, kaappien järjestelyä ja kirppispuuhia. 

Huomenna treenaan kolmannen ja viimeisen kerran pt:n kanssa, joten luvassa on hikeä ja ehkä jopa kyyneleitä. Sen verran tiukille se köriläs mut viime kerralla pisti ettei (teko)itku ollut kaukana. Ihanaa, kun joku työntää sut väkisin pois mukavuusalueelta ja suunnilleen anelet armoa, että se vetäisi sut takaisin sinne, missä pääsee vähän helpommalla. Siis ihanan kamalaa. Ymmärräthän?

Jos suinkaan viitsin ja jaksan niin ehkä voisi Hulluilla Päivilläkin pyörähtää. Vaikka enhän mä mitään tarvitse. Ja kaikki ylimääräinen tilille kilahtava täytyisi pistää visusti talteen. Mutta jos löytäisin jotain pientä-kivaa-sinistä, niin ehkä voisin höllätä kukkaron nyörejä. Syksyiseen kotiini nimittäin pääsi ihan yllättäen livahtamaan sininen väri. Whaaat? Kyllä, samettinen koristetyyny löysi tiensä sohvalle ja kaapin kätköistä löytyi ikivanha vaaleansininen (eli ihan väärän sävyinen) Pentikin kynttilä tyynyn ei-niin-sopivaksi pariksi. Tuleepahan nyt polteltua tuotakin ennenkuin löydän oikean sävyisen sen tilalle. Ostoslistalla on siis: Jotain sinistä. Ja kynttilä.

Nyt käyn ansaitusti sohvalle rötköttämään ja katson tv:stä jotain turhuutta. Relax! 
Ja mukavaa torstai-iltaa sulle!


*Anu


Ps. Kuulin tänään asiakkaani suusta täydellisen päivänpiristyksen: Näytät ihan 25-vuotiaalta! Niin, tuleekos niitä ikävuosia joulukuussa täyteen vasta 26? ;)


9 kommenttia:

  1. Oikein hyvältä näyttää 😊 tuo sininenhän on tosi mukava ja erilainen piristys 😊

    Mukavia vapaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tekisi kyllä mieli hankkia lisää sinistä... :)

      Poista
  2. Kaunista! Mun pitäisi tuollainen Pt itselleni etsiä, taidettiin kesällä asiasta puhuakin....sie oot taas saanu siellä kovasti aikaiseksi. Hyvä sinä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna! Kyllähän täällä yritetään saada aikaiseksi kaikenlaist, tuntuu vaan ettei aika riitä ihan kaikkeen mitä haluaisi (ja pitäisi) tehdä.

      Poista
  3. Ihana kokoelma kauniin värisiä tyynyjä. Hauska seurata kuinka koteihin hiipii hiljaa värejä.
    Mukavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna! Mä olen kyllä tosi tarkka ja harkitsevainen värien kanssa, mutta välillä mullakin lipsahtaa johonkin muuhun kuin mustaan, valkoiseen ja harmaaseen.

      Poista
  4. Ihania kuvia ja kauniilta näyttää sininen pieninä ripauksina <3 Oikein leppoisaa perjantaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni! Taikasana on nimenomaan tuo "pieni ripaus", liikaa ei saa alkaa rönsyilemään tutusta ja turvallisesta musta-valko-harmaasta. ;)

      Poista