maanantai 7. heinäkuuta 2014

Viva España!Tällä kesälomalla ei pitänyt lähteä merta edemmäksi kalaan. Mutta kuinkas sitten kävikään? Kesäkuun synkkä ja masentava sää sai aikaan sen, että viime sunnuntaina hätäpäissämme varasimme ex-tempore loman Espanjan aurinkorannikolle ystäväni N:n kanssa. Halusimme varmistaa, että saamme nauttia ainakin yhden viikon takuuvarmasta auringosta ja lämmöstä. Kaikki "turrelomien" matkanjärjestävät möivät varaushetkellä "eioota", joten turvauduimme omatoimimatkaan. Suora lento Malagaan ja kivan oloinen hotelli rannalta ihan siitä läheltä. Hyvä setti!

Matkapuvusto ja sopivat asusteet on valittu, laukkuun sullominen edessä. Tyylilleni uskollisena pakkaan mukaan "hieman" ylimääräistä. Pitäähän naisella olla valinnanvaraa! Väriskaala on yksinkertainen: musta-valkoinen-beige/hiekka. Kaikki helposti yhdisteltävissä. Lisäksi kivoja asusteita, mukavia kenkiä ja kesisiä punoskasseja. Ja  tietenkin aurinkovoiteita joka lähtöön!

Pakkaaminen jää iltaan, koska nyt suuntaan kaupungille hoitamaan pankkiasioita ja hankkimaan puuttuvat matkavarusteet. Musta hattu olisi ostoslistalla, tuon vaalean voisin jättä sitten suosiolla kotiin. Ja jos jonkun kivan "rantaliehukkeen" löytäisin niin olisin tyytyväinen matkapuvustooni. Kaupunkireissun jälkeen käyn makaamassa pari tuntia kollegani hierontapöydällä, saan nimittäin ihanat lomaräpsyt (nekin ihan hetken mielijohteesta)!

Blogini jää nyt kesälomalle epämääräiseksi ajaksi. Kotona pyörähtelen loman aikana kyllä ja saatan hyvässä lykyssä ehtiä raapustamaan jonkun postauksenkin tänne. Mutta viimeistään kuun loppupuolella palaan takuuvarmasti linjoille loma- ja muuttoasioiden kera. Siksipä toivottelen nyt kaikille uusille ja vanhoille lukijoilleni

A U R I N K O I S T A   H E I N Ä K U U T A !!

*AnuElina


7 kommenttia:

 1. Ihanaa ja rentouttavaa matkaa ja lomaa ♡

  VastaaPoista
 2. Aaah, oikein rentouttavaa lomaa <3 <3 !!

  psst. mekin pääsemme lomalle....YEY!!

  VastaaPoista
 3. Ihanata lommaa, muista ottaa se rentoutunu ilime :)

  VastaaPoista
 4. Oikein ihanaa reissua ja rentouttavaa lomaa!

  VastaaPoista