sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Päivä Malagassa

Hiphei, täällä taas läppärin ääressä pikaisella kotipyrähdyksellä! Tammerfestit vietettiin kauniissa kesäsäässä (paria sadekuuroa lukuunottamatta) hyvästä musiikista ja ystävien seurasta nauttien. Mainio viikonloppu kaikin puolin. Tämä kotivisiitti jää tosiaan lyhyeksi, sillä huomenna lähden veljen perheen kanssa mökkeilemään Hämeen sydämeen. Mukavia kesähetkiä siis luvassa vielä tulevallakin viikolla, joka muuten on valitettavasti tämän loman viimeinen. Mökkireissun jälkeen tarkoitus on pysytellä kotikulmilla Helsingissä, monta kivaa kesäistä juttua on vielä tekemättä kotikaupungissa. Onneksi niiden toteuttamiseen on vielä monta mahdollisuutta.

Mutta kotikonnuilta palataan vielä hetkeksi Espanjan aurinkorannikolle, mistä palasin vajaa viikko sitten. Pääosinhan loma meni auringosta nauttiessa ja rentoutuessa hotellin allasalueella. Parin päiväreissun verran katselimme myös lähiympäristön maisemia. Toinen retkistämme suuntautui Malagaan, jonne on Torremolinoksesta n. 20 min junamatka. Kiertelimme pitkin kapeita katuja, istuimme välillä syömään ja kahville kivoihin ravintoloihin ja kuppiloihin. Ystäväni oli innostunut shoppailusta, joten hän sukkuloi kaupasta toiseen ja sillä aikaa minä jatkoin maisemien katselua. Minua ei shoppailu juurikaan kiinnostanut tälle reissulla, näin muuton alla kun en halua haalia lisää pakattavaa kotiin. Koko pitkä päivä saatiin kulutettua Malagassa ja iltamyöhällä palasimme takaisin hotellille. Malaga oli oikein mukava uusi tuttavuus, kauniita rakennuksia, puistoja ja ravintoloita löytyy joka nurkalta. Malagan rannalla emme ehtineet käymään, mutta tuskinpa tuo eroaa kovinkaan paljoa muista rannikon biitseistä. Ehdottomasti visiitin arvoinen kaupunki!


Ihania kesäpäiviä sinulle!

*AnuElina

Ps. Pahoittelen, että vierailuni teidän ihanissa blogeissa on jäänyt vähiin... näillä vuorokauden mittaisilla kotivisiiteillä ei ihan kaikkea ehdi vaikka kuinka haluaisi... Lupaan parantaa tapani kunhan lomakiireet helpottavat (tosin sitten pukkaa päälle työ- ja muuttokiireet...)...


10 kommenttia:

 1. Voiiih, näyttää ja kuulostaa ihanalta paikalta! Kauniit lomakuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuvauksellisia paikkoja löytyi vaikka millä mitalla!

   Poista
 2. Valtavan hienoja kuvia! Reissu on varmasti ollut upea!
  Hauskaa mökkeilyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija! Reissu oli onnistunut, niinkuin koko loma tähän mennessä! :)

   Poista
 3. Oi oi, Malaga on niin ihana! Olet hyvin onnistunut nappaamaan kuvia, joista tunnelma välittyy. Nuorempana reissasimme Malagassa tiuhaan, pitkän tauon jälkeen kävin siellä viime kesänä ja se oli ihanampi kuin muistinkaan. <3

  Ihanaa loman jatkoa ja mökkeilyä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Ihanaa päästä mökille grillaamaan, uimaan ja saunomaan. Jokohan uskaltaisin heittää talviturkin? ;)

   Poista
 4. Voi apua, ei yhtään kannata pyydellä anteeksi ajan puutetta - sen kyllä tietää nahoissaan, kun aika vaan ei anna periksi kaikelle tekemiselle. Kesä on tarkoitettu juuri niihin ihanuuksiin, joita kuvissa vilahtelee;) Muksat mökkireissu, takaisin linjoilla, ja jutut jatkuu;)

  VastaaPoista
 5. Onpa kyllä Malaga kaunis! Ihania kuvia. Mukavaa viikon jatkoa! :)

  VastaaPoista