keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Torremolinos - Aurinkoa ja rentoutumistaHola!

Lämpöiset lomaterveiset Costa Del Solista, Espanjan Aurinkorannikolta! Oli kyllä täysin oikea veto lähteä heti loman alkajaisiksi pois kotiympyröistä paikkaan, missä ei tarvitse huolehtia kaupassa käymisestä, ruuanlaitosta, siivoamisesta, pyykkäämiestä jne. Reissussa pääsee parhaiten irroittautumaan arkisista kuvioista ja rentoutuminen on varmaa!

Vietimme ystäväni N:n kanssa mukavan ja rennon viikon Torremolinoksessa, joka toimi tukikohtanamme ja josta teimme kaksi päiväretkeä lähiympäristöön. Neljä päivää pyhitimme täysin auringonpalvonnalle, rentoutumiselle ja hyvälle ruualle. Hotellimme Sol Don Marco ylitti odotuksemme: isot allas-alueet, kaunis puutarha, runsas aamiainen ja keskeinen sijainti lähellä rantaa (n. 50m), kauppoja ja ravintoloita. Iltaisin kuljimme pitkin katuja ja kurkimme putiikkeihin sekä nautimme illallista kivoissa ravintoloissa. Torremolinoksen ravintoloista suosikiksi nousi "sateenkaaripoikien" pitämä El Gato, jossa nautimme reissun parhaat tapakset ja muut herkut. Ihanaa sangriaa ja mojitoa unohtamatta!

Tämän pidemmällä matkaraportilla en teitä halua väsyttää, joten kuvat kertokoon oman tarinansa. Kaksi reissupostausta on vielä tulossa, niissä kerron tekemistämme päiväretkistä Mijaksen vuoristokylään ja Malagan sykkeeseen. 

Eilen tulin pikaiselle varikkopysähdykselle kotiin. Reissupyykit on pesty, kesätukka saatu uuteen kuosiin ja laukku on taas pakattu, sillä... huomenna on suuntana Tampere ja Tammerfest! Viikonlopun mittainen musiikin yliannostus luvassa, positiivisessa mielessä tottakai! 

Mukavaa kesäviikon loppua joka iikalle, nauttikaa!!

*AnuElina - ruskettunut lomalainen


10 kommenttia:

 1. Etelän lämpö ♡ ihanat kuvat kerta kaikkiaan reissusta :-) lisää vaan :-)

  Mukavaa Tampesteri viikonloppua :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. LÄmmintä oli sopivasti ja onneksi kesäinen sää jatkuu kotimaassakin. Lisää postauksia kuvineen tulossa pian...

   Poista
 2. Oijoi, nyt rupesi tekemään mieli Espanjan aurinkorannikolle! Tapakset, sangria, chicos... :-)
  Ihania kuvia ja tunnelmia, kiitos niistä!

  VastaaPoista
 3. Ihania reissukuvia ja todellakin kuulostaa siltä, että olet saanut aloitettua loman rennoissa merkeissä. :) Tässä oma lomakuume vain kasvaa kuvia ihastellessa, vielä vajaa viikko odottelua. :)

  Ehkäpä täällä suunnalla törmätään, kivaa festariviikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rennosti meni tuo reissu ja rentoilu jatkuu kotimaan maisemissa! :)

   Poista
 4. Ooh, mitä kuvia! Toivottavasti nautittet täysin siemauksin :)). Me pääsimme kuin pääsimme minin kanssa lomalle.. muutama viikko pitäisi vielä odotella :))!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nautittiin, kaikilla aisteilla! Kiva että tekin pääsette reissulomalle, hyvää kannattaa odottaa! :)

   Poista