lauantai 5. heinäkuuta 2014

Kotikirppistä ja lomalle laskeutumista
Täällä ollaan, elossa ja hyvissä voimissa! Viikko on ollut varsinaista sutinaa niinkuin kerroinkin edellisessä postauksessani tiistaina. Keskiviikkona kävin ihailemassa omaa uutta kotiani ja otin tarvittavat mitat asunnosta, jotta sisustussuunnittelu vähän helpottuisi. Nyt osaan paremmin suunnitella millainen sohva ja säilytysjärjestelmä sopii olohuoneesen ja mitä saan mahtumaan pienelle parvekkeelle. Koti näytti yhtä kivalta kuin ensimmäisessä näytössä, jonka perusteella uskalsin tehdä kaupat. :)

Torstai ja perjantai menivät kotikirppiksellä hääriessä. Joudun luopumaan aika suuresta määrästä tavaraa ja lähes kaikista huonekaluista ennen muuttoa (uusi koti on pienempi ja säilytystilaa paljon vähemmän), joten ripottelin kaiken myyntiin joutavan ympäri kämppää ja pyysin kaverit ja kollegat ostoksille. Jonkin verran sain tavaraa vähenemään ja muutamat huonekalut on jo varattu. Myytävää jäi silti runsain mitoin, joten kirppistelyä luvassa pitkin kesää, niin kotona kuin yleisillä kirppismestoilla, ehkäpä myös täällä blogissa. Pari päivää jouduin kestämään kaaosta kotona, siitä väläyksiä "ennen - jälkeen" -kuvien muodossa. Eilen illalla oli pakko pistää kamat kasaan kun viimeiset asiakkaat lähtivät.

Ja se tärkein uutinen, mä olen nyt VIHDOIN kauan odotetulla KESÄLOMALLA! Kolme viikkoa rentoa eloa,  kehon ja mielen lepuuttamista. Loman alkuun suuntaamme tänään kavereiden kanssa luonnon keskelle merenrantaan ja illalla taidetaan pyörähtää "humpalla" (ja skumpalla). Huominen menee kotona rentoutuessa, lepäillessä ja pakkaillessa. Maanantaina kerron teille minne Finnairin koneen nokka suuntaa tiistaiaamuna... ja minä olen tietysti siinä koneessa!

Nyt toivottelen sulle mukavaa ja aurinkosta lauantaita!

*AnuElina


12 kommenttia:

 1. Rentouttavia ja lämpimiä kesälomapäiviä <3

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa, loma ♡♡ oikein ihanaa lomaa ♡

  VastaaPoista
 3. Oikein nautinnollista lomaa sinulle! :)

  VastaaPoista
 4. Oikein rentouttavaa lomaa! :)

  VastaaPoista
 5. Jee, ihanaa lomaa. Kyläl hyvän ajan lomalla sait kelien suhteen. Nyt tarkenee. Täällä perhepainotteista lomailua, mutta jospa itekin vielä humpalle ehtisi :)

  VastaaPoista
 6. Ihanaa ja rentouttavaa lomaa! <3

  VastaaPoista
 7. Olen käynyt lukemassa postauksiasi useamman kerran jo täällä blogissasi, joten kirjaudunpa nyt ihan viralliseksi lukijaksi :). Kiva blogi sinulla, pidän erityisesti lifestyle tyyppisistä jutuistasi. Matkapostausta jo odotellessa :). Oikein hyvää lomaa ja matkaa! Kiva nähdä mihin suuntaat, itse kotiuduin viikko sitten Santorinilta :).

  VastaaPoista
 8. ISOT KIITOKSET kaikille lomatoivotuksista!

  VastaaPoista
 9. Oikein ihanaa lomaa ja kiitos vielä s-postistasi!!! Nautihan <3

  VastaaPoista