keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Pieniä piristyksiä















Viime viikko oli varsinainen sisustusshoppailuviikko! Kesä on ollut todellista hiljaiseloa sisustusrintamalla, mutta nyt asiaan tuli muutos. Nyt on tullut koluttua sisustuskauppoja useampana päivänä eikä ole tarvinnut tyhjin käsin kotiutua. Olen löytänyt kaikenlaisia pieniä piristyksiä kotiani kaunistamaan. Sohvalle löysin Kodin1:stä Annon uudet mustavalkoiset tyynynpäälliset noiden "kolimityynyjen" kaveriksi. Tykkään kovasti! Pyörähdin myös Nougat'ssa ihailemassa TineK:n mallistoa, tosi kauniita sisustusjuttuja puoti pullollaan. Nappasin sieltä mukaani kauniin mustavalkoraidallisen tyynynpäällisen. Se löysi paikan tuosta vanhasta viinilaatikosta. Ihanantuoksuinen mustaherukka-vaniljakynttilä odottelee syksyisiä säitä, hämärtyviä iltoja ja sateen ropinaa. Sitten on mukava sytyttää kynttilä ja nauttia sen huumaavasta tuoksusta. Kynttilän ostin jo loppukeväästä Askosta.

Olen tykännyt tosi paljon olohuoneen uudesta mustavalkoisesta ja selkeästä tyylistä, joka siis uusiutui toukokuun lopussa uuden raitamaton ja ison kartan myötä. Juttua olohuoneen uudistuksesta täällä. Mietin tässä millä tehostevärillä piristäisin huoneen ilmettä. Olisiko se turkoosi? Luultaasti kuitenkin kyllästyn tehosteväriin nopeasti, joten kovin suuria muutoksia en halua tehdä. Annetaan siis ajatuksen hautua.

Mä täällä yritän piristyä, että jaksan taas raahautua yöksi töihin. Viime yö oli sellaista hulinaa, että just ja just ehti syömään. Hiki päässä liihotamista koko yö! Taidan yrittää ottaa pienet torkut ennen ysiä...
Kävin äsken huollattamassa ripseni työkaverin luona, kyllä nyt taas kelpaa räpsytellä. ;) Huomenna pistetään loputkin karvat kuntoon, luvassa siis hiusten ja kulmien värjäys. Sitten olen valmiina viikonloppuun ja kesäisen Turun kaupungin (miesten...) valloittamiseen! Hihihiiii! ;)


Kivaa keskiviikkoa sulle!

*AnuElina


Ps. Säätiedotuksen lupaama helle ei vielä tullutkaan tänne etelään! Damn! Paree tulla huomenna tai teen reklamaation! Kuinka mun rusketuksen nyt käy?!



7 kommenttia:

  1. Onnea viikonlopun valloitus-reissulle ;)
    ihana tinek-tyyny !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valloitusreissu peruttu, mutta kiva viikonloppu taatusti edessä myös kotikulmilla. :)

      Poista
  2. Raikas olkkari ja ihana TineK.! <3 Kivaa reissua! :)

    VastaaPoista
  3. Kivoja löytöjä, olkkarisi on mainio!
    Uuu, pidän peukkuja valloituksillesi ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eija! Jospa niitä valloituksia löytyisi ihan kotikulmiltakin... ;)

      Poista
  4. Kylläpä näyttää upealta olkkarisi uusi ilme! Mä oon kans pohdiskellut olkkarin värimaailmaa ja piristysvärejä, tällä hetkellä kun sävyt on aika neutraalit. Eiköhän talvea kohden se oikea väri ala löytymään :)

    VastaaPoista