sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Virvon varvon - Hillittyä pääsiäiskoristelua
Pääsiäinen lähestyy ja tämäkin vastarannan kiiski käänsi kelkkansa jälleen kerran. Lähes joka vuosi suunnittelen skippaavani pääsiäisen Päätän etten ainakaan mitään koristeita ala virittelemään. Mutta kuinkas siinä aina käy? Kyllähän ne munat ja höyhenet on aina kaivettava esiin ja muutama pajunoksa käytävä hakemassa pöpeliköstä. 

Tämän vuoden oksat kävin hakemassa jo lähes kuukausi sitten, mutta tuossa ne vielä on hyvissä voimissa (säilyvät kun ei laita veteen). Muutama päivä sitten kiinnitin oksiin höyhenet samaan tapaa kuin pari vuotta sitten (linkki tuossa yllä) ja lisäsin oksille muutaman uuden koristemunan. Yksinkertainen on kaunista ja vähemmän on enemmän. Da-da-da. Tämän enempää en taida pääsiäiskotiani koristellakaan. Tai no, parvekkeella on pari helmililjaa paleltumassa ja muutama keraaminen muna pöydällä pyörimässä. Keltaista ei minun pääsiäisessä nyt näy eikä sen enempää myöskään pupuja tai tipuja. 

Joko sinä olet koristellut kotisi pääsiäisasuun?

Leppoisaa palmusunnuntaita!


*Anu


6 kommenttia:

 1. Nuo oksat ovat kyllä tosi kauniit koristeineen 🐣 ne kelpaavat vallan loistavasti tähän pääsiäisen aikaan 🤗 tuo jakkara on vallan mainio, mistä olet löytänyt? 🤗

  Täälläkin höyhenet odottaa vielä kiinnitystä oksille.

  Mukavaa palmusunnuntaita 🐣

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näillä koristeilla mennään tämä pääsiäinen, ehkä ensi vuodeksi voisi keksiä jotain uutta.
   Tuo jakkara on Sokokselta, ihana löytö!

   Poista
 2. Mitä koristeltuihin tulee, niin mielestäni yksinkertaisuus on kauneinta. Koskee niin joulu- kuin pääsiäiskoristeluita. Nuo sinun oksat on just täydelliset: hillityt ja luonnolliset. Kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, yksinkertainen on parasta! En halua että koristeet pomppaavat silmille vaan tykkään, että ne sulautuvat hyvin muuhun sisustukseen.

   Poista
 3. Meillä ei siis ole yhden yhtä koristetta enkä usko, että tuleekaan! Mä oon aina ollut huono koristelemaan kotis jouluun, pääsiäiseen tai esim. vappuun! Ihailen kuitenkin niitä, jotka jaksavat!

  Kauniita sinun oksasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenkin huomannut, että sinä et paljon koristeista piittaa. :) Minäkin aina päätän etten koristele pääsiäistä, mutta aina multa joku muna ja pajunkissapuska löytyy. Joulukoristelua en voisi kyllä koskaan skipata!

   Poista