maanantai 24. huhtikuuta 2017

Just for your information - Sisältää paljastuksia!

Pari kuukautta joutenoloa kotona on nyt ohi ja on taas aika lähteä seikkailemaan. Kyllä tätä on taas odotettukin! Odottavan aika on toooodella pitkä! Olisin voinut livahtaa täältä blogistaniasta karkuun vaivihkaa, mutta eihän se olisi reilua. Tulin siis huikkaamaan heipat, sillä blogini hiljenee kuukauden ajaksi. Se tarkoittaa sitä, että pidän ansaittua lomaa blogihommista ja kuukauden kuluttua olen taatusti pihalla myös siitä, mitä teille kuuluu. 

Seikkailujani voitte seurata Instagramissa (anuelina76), se päivittyy taatusti päivittäin ja parhaimmillaan monta kertaa päivässä. Lisäksi Facebook-ystäväni pääsevät matkatunnelmiin (jopa) päivittäisten kuulumisten myötä. Blogiin palaan kertomaan reissujuttuja sitten touko-kesäkuun vaihteessa.
Vähän olen jo vinkkaillutkin tässä puolen vuoden aikana (lennot ostin jo lokakuussa), minne matkani tällä kertaa suuntautuu. Nyt lennetään länteen, tarkemmin sanoen Kaliforniaan! Aloitan neljän viikon seikkailuni San Franciscosta, missä vietän ensimmäiset neljä päivää. Sitten hyppään mukaan kahden viikon pienryhmäkiertomatkalle, joka vie meidät Yosemiten kansallispuiston kautta Sierra Nevadaan ja Death Valley'iin. Luonnon keskeltä poikkeamme pariksi yöksi Las Vegasin värivalojen loisteeseen. Sieltä matka jatkuu Zionin kansallispuistoon, Bryce Canyonille ja Lake Powellille. Eikä tässä vielä kaikki, toki näen myös huikean Grand Canyonin ja Monument Valleyn. Lake Havasu Citystä kurvaamme Joshua Treen kautta San Diegoon ja sieltä kierroksen päätepisteeseen eli Los Angelesiin. Tuleehan tuossa siis koluttua vähän muitakin osavaltioita kuin Kaliforniaa. Reissun lopuksi vietän reilun viikon L.A.:ssa rakkaan ystäväni M:n luona. Edellisestä visiitistä L.A.:iin onkin ehtinyt vierähtää melkein 15 vuotta!

Tässä siis teillekin vähän esimakua siitä, missä maailman kolkissa kurvailen seuraavan kuukauden ajan. Luvassa paljon kuvaterveisiä upeista luontokohteista, aurinkoisista palmurannoista ja suurkaupunkien hulinasta! Kannattaa pysyä kuulolla!

Ihanaa kevättä lukijoilleni tänne koti-Suomeen! Palataan linjoille sitten, kun kesä on jo ovella!


*Anu16 kommenttia:

 1. Ihanaa reissua sinulle!Seurailen matkaasi instassa...

  VastaaPoista
 2. Eikä, en ehkä kestä tätä sinun reissuasi!! 😍 Ihan huikean hieno reissu tulossa, pakko olla kateellinen (mutta onneksi sillä hyvällä tavalla 😉). Yosemite teki ainakin minuun valtaisan vaikutuksen, voi kun pääsisi sinne joskus uudestaan! Ja Monument Valley on vielä kokonaan kokematta, sielläkin olisi huikeeta päästä käymään.

  Toivotan oikein nautinnollista, rentouttavaa, aurinkoista ja kaikinpuolin huikaisevan hienoa reissua sinulle! 😎 (ja toivon, että muistat meitä kotona kärvistelijöitä laittamalla paljon kuvia instaan 😃)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sä kestät! :D Olen kyllä todella innoissani tästä reissusta, toivottavasti kaikki menee yhtä putkeen kuin Aasian reissulla talvella. Lupaan laittaa paljon kuvia Instaan! :)

   Poista
 3. Mukavaa ja antoisaa reissua! :) Nauti jokaisesta hetkestä! :-) Innolla reissu kuulumisia odotellaan ja instassa tietysti seuraillaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Lupaan nauttia kaikilla aisteilla!

   Poista
 4. Ihanaa reissua! Nauti täysillä!!! Ja kuulumisia odotellaan sitten innolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, lupaan nauttia! Kuulumisia tulee aina kun yhteydet pelittää. :)

   Poista
 5. Löysin blogisi ja instasi eilen. Sait uuden lukijan täältä.Mahtireissu sulla tulossa. Ihanaa reissua sinulle.
  Jään instan kautta seuraamaan uutta seikkailuasi.

  Jaana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit blogini, tervetuloa seurailemaan elämääni ja erityisesti reissujani! :)

   Poista
 6. Siis aivan ihana matka tulossa....tosi hienoja kohteita varmasti kaikki.
  Antoisaa, mielenkiintoista ja mukavaa matkaa Sinulle! Instan kautta kyllä seurailen matkaasi. Terveisin Heli

  VastaaPoista
 7. Muksua reissua, nyt vielä tätäkin kautta toivoteltuna. :) Ja juu... Päätin nyt mattimyöhäisenä alkaa stalkkaamaan sinuu tämän bloginkin kautta, Instassahan sitä olen kauan jo tehnytkin. Kävin plarailemassa noita siun reissuja, ja voi hitto! ihan tiijätkös oon tavallaan kade (silleen hyvällä tavalla, you know ♥) kun tää lasten äiti/kotihiiri ei käy ikinä missään. Noh... niinhän se vaan on, että tää elämä on vaan erilaista meillä kaikilla.

  Terkkuja sinne. ♥

  VastaaPoista
 8. Aivan ihanaa reissua ja Instassa seuraan ahkerasti, niinkuin tiedät. <3

  VastaaPoista