sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Viikonloppufiiliksiä ja nousevaa matkakuumetta


Jälleen on vietetty jokakeväiset Bloggers' Inspiration Day- ja Indiedays Blog Awards-tapahtumat oikein mukavissa fiiliksissä Kattilahallissa Suvilahdessa. Varsin mainio tila tällaisten tapahtumien järjestämiseen, niin valoisaa ja avaraa. Järjestelyt eivät pettäneet tälläkään kertaa. Päivätapahtumassa oli mielenkiintoisia esittelypisteitä ja tietoiskuja, joista sai ammentaa inspiraatioita. Eikä kylmäksi jättänyt tarjoilupuolikaan. Meitä hemmoteltiin todella maistuvalla kasvisruualla, herkullisilla raakakakuilla ja raikkailla juomilla. Parasta koko päivässä oli tietenkin ihanien blogisiskojen tapaaminen. Aikamoisen iso blogiperhe meistä on näiden Indiedays-vuosien aikana muodostunut. Kiitos jokaiselle, jonka kanssa sain vaihtaa kuulumisia, hassutella, herkutella ja poseerata! Pus pus!

Tämä sunnuntaipäivä on mennyt aivan toisenlaisissa merkeissä. Ensinnäkin herätessäni kauhistuin, kun maa oli TAAS valkoisena. Ei enää huhtikuun lopulla, pliiiiss!! Aamun pidennetyn vetkuiluhetken jälkeen olen viimeistellyt pakkailuja ja lyhentänyt To Do-listaani. Hyvältä alkaa näyttää ja viimeiset yöt kotosalla voin ehkä nukkua rauhassa miettimättä näitä juttuja. Matkakuume huitelee nyt jo varmaan 39:ssä ja kuumemmaksi vielä käy! Tulen vielä huikkaamaan heipat ennen lähtöä, pysyttelehän kuulolla!

Rentoa sunnuntai-iltaa kamut!


*Anu


Ps. Viimeinen kuva by Henri Ilanen6 kommenttia:

 1. Ihana oli nähdä teitä kaikkia ihquloisia, ja todellakin kiva oli tutustua sinuun paremmin. 😊Mahtis tyyppi olet. ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, eipä sinunkaan kanssa ole tullut aiemmin höpöteltyä noin paljon kuin nyt! :)

   Poista
 2. Aina niin lämpöiset ja liian kiireiset ovat päivän tunnelmat <3 Mukava oli nähdä ja pari tyyppiä isosta perhekuvasta jäi puuttumaan kun heille tuli nälkä ;) Mahtis jengi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano, aika meni taas liian nopeasti! On meillä kyllä aikamoinen jengi! <3

   Poista
 3. Ihanan lähellä reissusi 🤗 nyt vaan listalta kaikki pois niin saat ottaa hetket ennen reissua rennosti 🤗

  Mukavaa matkan odotusta 🌼

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooh, ei tässä oikein ehtinyt ottaa rennosti, to do-lista ei meinannut loppua millään. Nyt nukkumaan että jaksaa matkustaa!

   Poista