lauantai 24. joulukuuta 2016

Minun joulu

Taas on joulu. Minulle se tarkoitta tänä vuonna töitä, yövuoroja. Viimeinen joulu nykyisessä työpaikassa, hieman haikeaa, mutta niin helpottavaa. Ehkä minun ei tarvitse seuraavina jouluina tehdä töitä. Ehkä voin nauttia jouluista niinkuin "normaalit ihmiset", rakkaiden kanssa. No, työstä huolimatta nautin tästäkin joulusta omalla tavallani.

Ensimmäinen yövuoro on selätetty. Joulurauhaa meille ei ainakaan toistaiseksi suotu, vaan 12 tuntia mentiin tukka putkella. Jospa sitten ensi yönä hoitsukin saisi joulurauhan... Heräsin juuri yökköunilta, söin riisipuuron ja lohileivän. Ihana erilainen aamupala! Jos tuo kamala myräkkäsää taukoaa hetkeksi niin tarkoitus olisi käydä läheisellä hautausmaalla ja sytyttää kynttilät rakkaiden vanhempieni muistolle. Ja sitten joulusaunaan. Siinäpä minun jouluaatto tänä vuonna.

Blogini hiljenee loppuvuodeksi, sillä kiirettä piisaa muilla rintamilla. Palaan kertomaan alkuvuoden suunnitemistani ensi vuoden alussa. Kiitos etä olet kulkenut mukanani tämän vuoden. Lupaan, että ensi vuodesta tulee hyvin erilainen myös täällä blogissa. Pysythän siis mukana?!


IHANAA JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA 2017!


*Anu


12 kommenttia:

 1. Jaksamista yövuoroihin ja joulun iloa 💗 mukana matkassa tottakai 🌟

  VastaaPoista
 2. Täällä niin jännitetään minkälainen muutos on tulossa elämääsi.😊

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä yövuoroihin Anu ja ihanaa joulunjatkoa! Jännityksellä täälläkin odotellaan tulevaisuuden kuulumisia <3.

  VastaaPoista
 4. Tsemiä töihin ja oikein hyvää joulunaikaa! <3 Minäkin odotan enemmän ensi joulua, kun päästään täältä väliaikaisasunnosta uuteen omaan taloon joulua laittamaan. Tämä vuosi menee vähän vasemmalla kädellä. :)
  P.S. Ihanat koristeet!

  VastaaPoista
 5. Hyvää joulunaikaa ja voimia työvuoroihin! <3

  VastaaPoista