tiistai 17. toukokuuta 2016

Suolaista ja makeaa






Se on kuulkaa kesä nyt ja jäätelöaddikti on jo ihan koukussa! Jäätelö kuuluu ehdottomasti kesään ja minä olen todellinen suurkuluttaja. Jäätelöä menee pahimmillaan (vai parhaimmillaan?) päivittäin. Mokoma laktoosi-intoleranssi tosin rajoittaa jäätelövalikoimaa aika reilusti. Mutta kyllä hätä keinot keksii!

Muutamia laktoosittomia suosikkijäätelöitä tulee kesän mittaan tuunailtua erilaisilla höysteillä ja mielikuvitusta käyttämällä voi kuvitella syövänsä joka kerta ihan erilaista jäätelöä. Tällä kertaa jäätelöksi valikoitui kinuski-suklaa. Hyvää ihan sellaisenaankin, mutta vielä parempaa, kun sekaan heittää kourallisen herkullisia kuivapaahdettuja Nutisal-cashewpähkinöitä ja Daim-rakeita. Namskis ja rouskis! 

Näihin ihaniin rapsakoihin pähkinöihin tutustuin Indiedaysin IBD-tapahtumassa huhtikuussa. Plussaa pähkinät saavat öljyttömyydestä ja suuresta koostaan. Pähkinöitä on kahta herkullista makua: Pepper & Salt ja Sourcream & Onion. Jäätelön kaveriksi sopivat hyvin nuo suolaisen pippuriset pähkinät. Suolainen ja makea yhdessä toimii aina! 

Herkullista päivää sinullekin!


*Anu


**Yhteistyössä Nutisalin kanssa**



18 kommenttia:

  1. Yums! Mä tykkään vaniljajädestä ja poppareista yhdessä ! Sama setti, suolasta ja makeeta!!

    VastaaPoista
  2. Nuo pähkinät oli niiiin hyviä!! Täytyy ostaa uusi pussi ja kokeilla jäden kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan liian hyviä, kun pussillinen häviää parempiin suihin hetkessä. ;)

      Poista
  3. Nam, täällä tulossa vähän saman tyylinen postaus, sillä meilläkin tykätään suolaisesta ja makeasta yhdessä. :D Toimii muuten hyvin noi pähkinät jädeannoksessa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Perus suolapähkinöitä olen käyttänyt jäätelön höysteenä ennenkin, mutta cashewpähkinöitä en, joten tämä oli ihan uusi (onnistunut) kokeilu. Kiva nähdä mitä sinä olet tuunannut. :)

      Poista
  4. Pähkinät on kyllä siitä hyviä että niitä voi yhdistää mihin vaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, todella monikäyttöisiä! Syön pähkinöitä joka päivä. :)

      Poista
  5. Ihana kesä ja jäätelö. Pähkinät sopii hyvin sekaan!

    VastaaPoista
  6. Tuo vihreä pussillinen on mun lemppari! Älyttömän hyviä :)

    VastaaPoista
  7. Makean ja suolainen on loisto yhdistelmä :) toimii :)

    Täällä kanssa aina välillä harmitellaan laktoosin kanssa mutta onneksi valikoima kasvaa koko aika ja ainakin itsellä ennalta otettu pilleri auttaa asiaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alkaahan sitä tarjontaa olla vähän paremmin kaupan pakastealtaissa (lähinnä litran pakkauksia). Toivoisin että ymmärtäisivät meitä laktoosittomia myös kaupungin jäätelökojuissa. Ja kaipaisin myös jäätelöpuikoihin/tuutteihin lisää valinnanvaraa. T. Jäätelöaddikti :)

      Poista
  8. Voi nams! Täytyykin kokeilla noita pähkinöitä jätskin kanssa :D

    VastaaPoista
  9. Nam! Herkullista!
    Tätä täytyy tehdä!

    VastaaPoista