torstai 12. toukokuuta 2016

Kirsikankukkia
Ehdinpäs! Nimittäin käymään Roihuvuoren kirsikkapuistossa ennenkuin kukat lakastuvat ja putoavat. Kävin täällä kauniissa puistossa ensimmäisen kerran vuosi sitten äitienpäivänä ja ihastuin niin kovin, että sinne oli päästävä uudestaan. Kirsikan kukinta-aika on lyhyt, joten täytyy olla "kärppänä" paikalla juuri oikeaan aikaan. Nyt (eilen) osa kukista oli alkanut jo varista, joten montaa päivää puisto ei varmasti ole enää noin upeassa loistossa. Viime vuonna kävin hieman varhaisemmassa vaiheessa, silloin puissa oli avautuneiden kukkien lisäksi myös suloisia nuppuja. Tykkäsin ehkä enemmän siitä, niinpä ensi vuonna yritän tähdätä retkeni hieman aikaisempaan kukinnan vaiheeseen.

Hurjan kaunista, hempeää, pinkkiä, vaaleanpunaista, romanttista, suloista. Sitä se on! Kannattaa käydä ihailemassa paikan päällä, sillä kameralla ei mitenkään saa ikuistettua paikan kauneutta parhaimmillaan. Seuraavalla kerralla voisi ottaa mukaan piknikviltin ja -eväät ja viettää puistossa vaikka useamman tunnin.

Ihanaista aurinkoista torstaita, kohta on taas viikonloppu (vapaa sellainen myös minulla)!!


*Anu


Ps. Pahoitteluni teille joiden blogeja seuraan... Olen viettänyt viime päivinä todella vähän aikaa koneen ääressä, joten olen ihan pihalla mitä teidän blogeissa tapahtuu, saati että ehtisin kommentoimaan. Nämä aurinkoiset säät ovat pitäneet minut ulkona nautiskelemassa ja tämä koneella istuminen on viimeinen asia mitä haluan tämmöisinä päivinä tehdä. Kyllä mä taas parannan tapani kun alkaa sataa...


12 kommenttia:

 1. Tuo paikka on varmasti aivan hurmaus <3 sinne olisi kyllä päästävä. Ehdottomasti. Taitaa tosin aikataulu tältä vuoden sanoa ei mutta ensi vuonna sitten :)

  Samaisia kukkia blogiin yksittäisistä puista kuvasin kauppareissulla :) ihastelin ja ihastelin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se aika pieni puisto ja ei niin imartelevalla alueella, mutta kaunista on!!

   Poista
 2. Upeat kuvat!
  Kirsikan kukat on niin ihania!
  Ihanaa päivän jatkoa!😊

  VastaaPoista
 3. Ihana Anu ja kursikankukat! Mäkään en ole vielä ehtinyt (lue:saanut aikaiseksi) käydä kuvaamassa Cardiffin kukkaloistoa. Magnoliat kukki jo aikaa sitten puistoissa ja parina edellisenä päivänä sade liene tiputtanut jonsuuren osan kirsikoistakin. Täällä ne tuntuvat tosin kukkivan yllättävän kauan. Täytyy huomenna käydä vielä tarkastamassa tilanne aamulenkin yhteydessä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Mä olen ollu ihan pää pyörryksissä kun luonto on herännyt niin nopeasti. kaunista katseltavaa joka puolella ja kamera "laulaa"! :)

   Poista
 4. Ihanat ihanat kirsikankukat ja ihania kuvia sinusta <3. Ja hei, täällä kans ollaan ulkoiltu ihan kunnolla, pihaa kuopsutettu ja puita pilkottu. Nyt pitää nauttia kun lämpöä ja aurinkoa riittää :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Täällä on todellakin nautittu auringosta ja vihreästä luonnosta!

   Poista
 5. Kauniita kuvia ja kirsikankukat on niin ihania!

  VastaaPoista
 6. Niin ihana paikka ja kaunista katseltavaa 💕💕 Kukat ovat aivan mielettömän kauniita!
  Me käytiin pari vkoa sitten ja osuttiin aika hyvään saumaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai ne on kukkinu jo niin kauan? Taitavat siis kukkia pitempään kuin olen tiennytkään.

   Poista