tiistai 2. syyskuuta 2014

Vierailu tehtaallaPääsinpä minäkin vihdoin vierailemaan ihanassa, hehkutetussa ja houkuttelevan kauniissa sisustusputiikissa Hämeessä. Missäs muuallakaan kuin Tiirinkosken tehtaalla. Upea vanha rakennus täynnä toinen toistaan ihanampia sisustusesineitä, huonekaluja ja tekstiilejä. Ihanan rouheaa, pehmeää, luonnonläheistä. Vaaleaa, harmaata, mustaa. Juuri sellaista, minkä voisin kantaa suoraan kotiini. Ihan kaiken. Onneksi kukkarolla ja järjellä oli oma sana sanottavana ja mukaan lähti tällä kertaa vain pari pientä ihanaa juttua. Näistä luvassa joskus ihan oma postaus, sen nämä ihanat Tine K- ja Monday to Sunday-esineet ansaitsevat. 

Tehtaalla on ihan pakko päästä vierailemaan vielä loppuvuodesta, kun valikoimaan tulee talvisia ja jouluisia tavaroita. Saa nähdä miten silloin pystyy itsensä hillitsemään... 
Joko sinä olet vieraillut tehtaalla? 

*AnuElina


5 kommenttia:

 1. Tuolla pitää niin päästä käymään. Kerran jos toisen ollut ajatuksissa mutta.... :-D aina jää. Näyttää ihan hurmaavalta :-)
  Kiitos inspiksestä ☆

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi, ihana liike!

   Poista
 2. Tervehdys AnuElina. Tykkään tästä sun fontista ihan älyttömästi. Jotenkin niin graafinen tämä sun blogi. Kiva! Ja onnittelut uudesta kodista. Tiirinkoskella olen käynyt kerran ja olihan se ihku paikka :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa vaan ja paljon kiitoksia! Kiva jos blogin ulkoasu miellyttää. :)

   Poista
 3. Tämä on ihan uusi tuttavuus minulle, mutta näyttää vierailun arvoiselta paikalta. :)

  VastaaPoista