keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Sadonkorjuu












Heti alkuun kiitokset vielä kaikille paranemistoivotuksista edellisessä postauksessa. Jalka on nyt aavistuksen parempi, tai sanotaanko, että kipupiste on hieman siirtynyt. Lääkäri onneksi sanoi, että saan pyöräillä, koska polkimella jalka pysyy suorassa. Lisäksi kevyt liikunta tekee hyvää ontumisesta kramppiin menneellä pohkeelle/reidelle. No, minä otin ohjeesta vaarin ja hyppäsin pyörän selkään. Poljin pikkuruisen lenkin ihan tässä kotiseudullani ja totesin toistamiseen, että asun maalla kaupungissa. Ihan mahtavaa! Reitin varrelta löytyi peltoja, lehmiä, vanhoja taloja ja vihreitä niittyjä. En malta odottaa, että pääsen juoksulenkeille noihin maisemiin kirpakassa syyssäässä!

Pelloilta oli sato jo korjattu aikapäiviä sitten. Yhden pellon reunalta keräsin kimpun kuivahtanutta viljaa. Viljaa poimiessani minulla oli jo selkeä visio, mihin ne kotona laitan. Kesällä ostin ihanan "ananasmaljakon" Kodin1:stä ja sen kaveriksi Perobasta kaksi pientä tyyliltään samanlaista maljakkoa. Viljat sopivat väritykseltään ja tyyliltään täydellisesti tuohon asetelmaan, joka on kyhätty uutukaisen säilytyskalusteen päälle olohuoneeseen. 

Pikkuhiljaa alkaa teillekin selvitä, miltä täällä uudessa kodissa näyttää. Nyt jakelen pääasiassa murusia, suuremat kokonaisuudet on luvassa sitten, kunhan kaikki on valmista. Luultavasti tällä viikolla pääsen viimein ostamaan ruokapöydän ja tuolit, jo sitä on odotettukin! Lisäksi ostoslistalla olisi vielä pieni apupöytä sohvan viereen. Sitten alkaakin olla kalustepuolella valmista. 

Täällä odotellaan innolla tärkeää vierasta yökylään. Ihanaa saada seuraa, tämä saikulla vetelehtiminen kotona on vähän ankeaa itsekseen. Tälle illalle luvassa saunomista, tapaksia ja tietenkin punaviiniä. Parvekkeella nautittuna tottakai. 

Ihanaista ja aurinkoista keskiviikkoiltaa sulle, sulle ja sulle!

*AnuElina



9 kommenttia:

  1. Kaunis asetelma ja viljat ovat aina hyvä idea! <3 Mukava kuulla, että pyörälenkki sentään onnistui ja että koipikin on hiukan paremmalla tolalla!

    Mukavaa iltaa! <3

    VastaaPoista
  2. Tyylikäs asetelma, tykkään noista maljakoista! Hauskaa illanviettoa teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin, olen niin ihastunut noihin maljakoihin!

      Poista
  3. Tosi kaunista :-) aivan ihanalta näyttää :-) ilolla seuraa :-)

    Ihanaa iltaa ja tsemppiä parantumiseen edelleen ♡

    VastaaPoista
  4. Niin kaunista! <3 Paranemisia sinne suuntaan! :)

    VastaaPoista
  5. Tykkään tykkään ♥
    Ihanaa, että jalkasi on jo parempi ja hyvältä kuulosti illan hengailutkin :) Siellä on otettu ilo irti uudesta kodista, mahtava juttu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä otetaan ilo irti uudesta kodista joka päivä. Siihen riittää se, että saa nähdä tuon maiseman joka aamu!

      Poista