maanantai 15. syyskuuta 2014

Keittiössä


Aurinkoinen maanantaitervehdys pikkuruisesta "penthousestani"! 

Aurinko paistaa kirkkaasti ja valo tulvii sisään isosta ikkunasta. Nyt oli juuri sopiva hetki tarttua kameraan ja räpsiä kuvia uuden kodin keittiöstä. Tai paremminkin keittiönurkkauksesta, sillä tämän kodin keittiö ja olohuone ovat yhtenäistä tilaa ja keittiö sijoittuu huoneen yhteen nurkkaan. 

Keittiöni on pieni, mutta se on osoittautunut ihan toimivaksi. Kaikki on sopivasti käden ulottuvilla. Tasot ovat tummanruskeat, välitilassa tumman harmaata mosaiikkilaattaa. Työskentelytilaa on aika niukasti, mutta riittää yhden naisen keittiöön. Kaapistot ovat valkoiset, ihan peruskaapit Puustellin valikoimasta. Kaappien vetimet ovat mielestäni todella epäkäytännölliset, ne aion vaihtaa tuota pikaa. Valaistusta on riittävästi, siitä huolehtii kolme pitkää loisteputkea yläkaapistojen alapuolella. 

Vähäisen tasotilan vuoksi innokkaan sisustajan on täytynyt vähän hillitä tavaroiden levittelyä. Mutta hillitsemisestä huolimatta olen onnistunut keräämään tasoille kauniita purkkeja ja purnukoita silmän iloksi. Kaikki esineet ovat vanhasta kodista tuttuja, mutta näyttävät kieltämättä vähän erilaiselta erivärisessä ympäristössä. Vai mitä sanot? 





















Ja sitten "ei niin aurinkoisia" uutisia. Olen ontunut kipeän jalkani kanssa viimeiset kymmenen päivää ja tänään menin lopulta lääkäriin. Joku rasitusvamma, nivelpussin tulehdus tms. on tullut vaivakseni oikeaan jalkapöytään ja ontumisesta johtuen nyt on jalka jumissa varpaista pakaraan. Lääkäri määräsi saikulle ja kävelykieltoon täksi viikoksi. Onhan tässä toki muutamia askeleita otettava, mutta töihin, kaupungille tms. on turha lähteä hillumaan. Lepoa ja tulehduskipulääkettä hoidoksi, jospa ensi viikolla olisi koipi jo parempi. Mutta uskot varmaan, että vähän tympäisee, kun ei pääse lenkille, salille, shoppailemaan... Nyt tulee uuden kodin seinät hyvinkin tutuksi, kun tässä sohvaa kuluttelen. Mutta jos jotain positiivista tästä hakee niin blogi tulee varmasti päivittymään harvase päivä. Jäähän siis linjoille seuraamaan, minkä nurkan kodistani esittelen seuraavaksi. 

Reipasta viikkoa terveille ja pikaista paranemista toipilaille!

*AnuElina


22 kommenttia:

  1. Näyttää kyllä kivalta ja toimivalta keittiöltä! Paranemisia siihen suuntaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä tämä on käytännöllisempi kuin edellinen keittiöni, vaikka onkin paljon pienempi.

      Poista
  2. Kivalta näyttää... kyllä tuolla kelpaa kokkailla. Ihania tavaroita olit laittanut esille, tekee heti kotoisan oloiseksi :)
    Lepoa ja paranemisia sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Odotan innolla, että saan alkaa kokkailemaan ystävilleni. Kuhna ensin saan ruokapäydän ja tuolit...

      Poista
  3. Keittiö näyttää hurjan kivalta. Käytännöllistä kun mausteet on kauniisti esillä ja saatavilla. Tsemppiä jalan kanssa, koita ottaa iisisti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saga! Enhän mä oikein osaa ottaa iisisti, mut parhaani teen. Tänään jalka on onneksi ollut vähän parempi. :)

      Poista
  4. Kaunis ja selkeän näköinen keittiö.
    Paranemisia jalalle, koita ottaa rauhallisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina! Tähän keittiöön ei voi hirveästi tavaroita keräillä, joten toivottavasti pysyykin selkeän näköisenä.

      Poista
  5. Lurps, niin houkuttelevan näköinen keittiö!! Harmaa välitila...ihana..antaisikohan vuokraisäntä luvan maalata sen..
    Voihan kurjuus sun koipea! Saisko sillä uida tai vesijuosta? Ne on itselleni ollut henkireiät jos esim kävelykielto tai muuta kremppaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Eija! Koipi on onneksi nyt vähän parempi (kop-kop). En uskalla vielä urheilla edes vedessä, katsotaan jos vaikka viikonloppuna uskaltaisi jotain tehdä. :)

      Poista
  6. Näyttääpä kauniilta ja viihtyisältä keittiöltä ja ihanasti olet saanut omia juttuja esille. <3
    Tsemppiä ja lepoa, toivottavasti koipi paranee pian entistä ehommaksi! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni! Kiva jos näyttää viihtyisältä. Keittiö on pakko pitää koko ajan tip-top kunnossa, koska se on samaa tilaa olkkarin kanssa. Tosin minulle se siistinä pitäminen ei ole ongelma. ;)

      Poista
  7. Onnea uuteen kotiin!Vasta nyt taalla poikkesin ja huomaan sinun muuttaneen...
    Tosi ihanalta nayttaa!
    Paranemisia jalallesi.Minulla oli muutama kuukausi sitten sama juttu ja kipu jatkui aika kauan.Minun tyossani ei vain jaadakaan sairaslomalle,joten linkkasin jalalla sen mita piti...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä kun tulit visiitille! Jäähän seurailemaan uuden kodin sisustamista! :)

      Poista
  8. Keittiösi on oikein särmikkään näköinen ja tilavaltakin vaikuttaa =D
    Mulla oli muutama viikko takaperin oikeassa jalassa ihmevamma, luulivat rasitusmurtumaksi, ei ollut, myös laskimotukosta tutkittiin, mutta eipä ollut sekään. Jalka oli kuin tukki ja turvoksissa viikon ajan ja nimenomaan kipu lähti jalkapöydästä ja siirtyi pohkeeseen. Tulehduskipulääkekuuri tepsi turvonneeseen jalkaan ja juoksukieltoakin sain, mutta minäpä en uskonut lääkäriä vaan kävin juoksemassa. Kivut kaikkosivat, mutta menen silti jatkotutkimuksiin koska lantion seudulta on jo pidemmän aikaa säteillyt hermokipu molempiin raajoihin. Vanhuus ei tule yksin sanon minä... =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kans ollu ties sun mitä jalkavaivoja viime vuosina. Välillä polvet juilii, välillä rasittuu nilkat. Pari kertaa olen kärsinyt kamalasta plantaarifaskiitista ja nyt sitten tämä "mikälietulehdusrasitusvamma". Ei tässä todellakaan taida enää tervettä päivää nähdä kun ikä lähestyy neljääkymppiä. Oi voi!

      Poista
  9. Pieni keittiö on just ihana! Niin meilläkin on piskuinen ja kivaa juuri tuo että kaikki on käden ulottuvilla! Ihania tavaroita sulla pullollaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan pienessä keittiössä toki omat hyvät puolensa. Mut kyllä mieluummin häärisin isossa keittiössä...

      Poista
  10. Ihana ja kaunis keittiö :-) ja kuinka ihania purkkeja esillä ♡ Kaunista ♡

    Parantumista sinulle ♡

    VastaaPoista
  11. Ihanan näköistä keittiössä. Paranemisia!

    VastaaPoista
  12. Noi sun keittiön asetelmat ovat upeita! Tykkään kovasti noista DIY-purkeista ja koko fiiliksestä. :)

    VastaaPoista