lauantai 31. toukokuuta 2014

Nicolas Vahé ja omat tuunailut














Synkkä alkukesän sää ja yövuorokoomailu ovat vieneet suurimmat mehut tästä naisesta, mutta jotain olen sentään saanu aikaiseksi tällä viikolla. Olen nimittäin askerrellut. Tai tuunaillut. Ostin toukokuun alussa Tukholman reissultani ihanat Nicolas Vahén puiset laatikot ja pari paperipussia. Niiden kaveriksi piti keksiä jotain "nicolasvahetyyppistä"  somistusta keittiöön. NV:n ihanista ruokatuotteista (klik) se ajatus sitten lähti. Ihastuin nimittäin heti ensisilmäyksellä kauniisiin yksinkertaisiin etiketteihin, jotka koristavat NV:n purkkeja ja pulloja. Tuotteet ovat mielestäni vähän ylihinnoiteltuja, joten oli pakko alkaa ideoimaan, miten saisin vastaavanlaisia tai jotain sinnepäin vähän edullisemmin. 

Pullot minulla oli jo entuudestaan jemmassa, joten tarvittiin vain etiketit. Granitista ostin valkoista ruudullista paperia. Tekstit muokkailin mieleisiksi Wordilla ja tulostin paperille. Sitten vaan leikkaa-liimaa-systeemillä kiinni pulloihin. Kaiken päälle vedin vielä kontaktimuovia ettei öljyt sun muut sotke heti arkartelun lopputulosta (pahuksen muovi teki pieniä ruttuja!). Korkeisiin pulloihin ja suolapurkkiin olen erityisen tyytyväinen, pienemmät pullot (Clas Ohlson) vaativat vielä uudelleentuunauksen, koska haluan myös niiden pohjalle valkoisen ruutupaperin. Pullon muoto vain on hieman hankala. Täytynee siis marssia Granitiin (tai jonnekin) ja ostaa sopivammat pullot tähän tarkoitukseen. Nuo korkeat pullot olen muistaakseni ostanut Granitista joskus muutama vuosi sitten. Myös suolapurkki on sieltä.

Pienempi paperipussi sai sisäänsä ruukkubasilikan. Vähän raasuhan tuo mun basilika alkaa olla, se on jo kertaalleen herätetty kuolleista. Sitkeä tyyppi. Toinen isompi pussi odottaa vielä käyttötarkoitustaan. Puisista laatikoista tykkään tosi paljon, niissä on "liukukansi" päällä (muovia). Pienempi mahtui hyvin tuohon pullojen kaveriksi, mutta se on vielä tyhjä. Mitähän keksisin sen sisälle? Isommalle laatikolle mietin vielä käyttötarkoitusta. Nicolas Vahén lehdestä nappasin herkullisen ruokakuvan tuohon taustalle. 

Tämmösiä DIY-juttuja tällä kertaa. Tuunailut jatkuvat kunhan uudet pullot löytyvät. Nyt taidan lähteä heittämään pienen pikaisen juoksulenkin ja sitten viimeiseen (viidenteen) yövuoroon. Vapaapäiviksi on taas luvassa mukava ohjelmaa. 

Mukavaa toukokuun viimeistä ja ihanaista kesäkuun alkua!

*AnuElina


Ps. Vielä ehdit osallistua lehtiarvontaan TÄÄLLÄ. Arvonta päättyy sunnuntaina klo 24.


23 kommenttia:

  1. Ihanat tuliaiset, eikä nuo tuunauksetkaan yhtään hullummat ole! Tosi raikkaan näköinen sommitelma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marianne! Nuo tuliaiset oli tosi näppärät, koska eivät painaneet matkalaukussa liikaa. :)

      Poista
  2. Mahtavat löydöt ja upeat tuunaukset :-) Nv tuotteet on niin ihania ja ansaitseekin paraati paikan :-) tosi mahtavalla idealla toteutit :-)

    Tsemppiä yövuoroon!

    VastaaPoista
  3. Aivan ihanat tuunailut, hauska idea! Kivat nuo pussi ja puulaatikko myös. :)
    Mukavaa viikonloppua! <3

    VastaaPoista
  4. No siis WAU!!! Tosi mahtava idea, tää on pakko ehkä apinoida:)

    VastaaPoista
  5. Tuollaisesta keittiösomistelusta haaveilen minäkin! Öljypulloja, yrttejä, mausteita yms. Pitäisi vaan nähdä oma keittiö jotenkin toisin ja saada jostain inspis välähtämään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No täältä blogien maailmastahan niitä inspiraatioita löytyy!

      Poista
  6. Ai että näyttää hyvältä! Sä olet näpsäkkä mimmi tuunailuissa. Tyykkään ihan kybällä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäät! No, en mä nyt ihan niin näpsäkkä...

      Poista
  7. Itsekkin olen hurahtanut noihin Vahén tuotteisiin, ruokatuotteita en ole vielä päässyt kokeilemaan. Upea tuunaus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita tuotteita ois kyllä kiva kokeilla, etenkin hillot kiinnostaa. Mutta ne hinnat on aika suolaisia...

      Poista
  8. Ihan mahtavat!! Vau! Minäkin olen purkkeja keittiössä tuunaillut, mutta mitään läheskään näin upeaa en ole koskaan saanut aikaan. :D Saatanpa ottaa susta mallia. :)

    VastaaPoista
  9. Vau! Hienot duunailut ja tuunailut!

    VastaaPoista
  10. Kylläpäs näyttää silmään hyvältä!!

    VastaaPoista