perjantai 23. toukokuuta 2014

Kompensaatiota menetetyistä päivistä?




Hei ihan oikeesti, minne nämä päivät katoavat? Tai no, tiedänhän minä: yövuorokoomaan. Aloitin yöputken sunnuntaina ja lopetin tänään. Viisi yötä ja viisi päivää pelkkää koomailua. Yleensä saan jotain aikaiseksi öiden välissä, mutta tämä viikko helteineen kaikkineen meni enemmän ja vähemmän harakoille. Joka päivä pähkäilin, että pitäisi tätä blogiakin päivittää, mutta ei ollut mitää sanottavaa saati kuvattavaa. Myllättyä sänkyä, nuutunutta olemusta, iänikuista rahka-aamiaista, bataattimuussia ja maksapihvejä tuskin kukaan olisi halunnut nähdäkään. Kamalaa kun alkukesä tuntuu karkaavan mun käsistä!

Nyt tarvitaan menetetyille päiville vähän kompensaatiota... ja sitähän on luvassa runsain mitoin! Minulla on nimittäin ihana pidennetty viikonloppu edessä, töihin menen vasta tiistai-iltana!
Tänään yökköunilta herättyäni suuntasin kaupungille kollegan kanssa katsomaan Marimekon keväistä muotinäytöstä (Unikko-kuosi täyttää 50v). Kauniita kesäisiä mekkoja ja housuasuja. Pääosin sellaisia, joita en päälleni pukisi (ei mun tyyliä) vaikka kauniita olivatkin. Näytöksen jälkeen istahdimme aurinkoiselle terassille. Nautin kesän ensimmäisen terassisiiderin! Ja siellä kuulkaa tarkeni hyvin ja kotiintuomiseksi sain aavistuksen punoittavat käsivarret.

Huomenna on Siivouspäivä. Siis koko maan kirppispäivä, johon minäkin osallistun, tottakai! Viime viikolla kävin myymässä vaatteita jäähallin kirppikseltä, mutta myytävää jäi vielä huomiseksikin. Lisäksi otan mukaan sisustustavaraa. Ystäväni tulee minun seuraksi, aamupäivä vierähtää siis mukavasti auringosta ja kirppistunnelmasta nauttiessa tuossa läheisellä torilla. Toivotaan että kauppa käy!
Iltapäivällä kälyni tulee Helsinkiin ja loppupäivä meneekin hänen kanssaan kaupungilla hengaillessa. Taidetaan taas eksyä terassillekin, mutta vain yhdelle, sillä sunnuntaina täytyy olla täydessä vireessä... silloin juostaan Naisten Kymppi! Sunnuntai-iltapäivä menee tapahtumahumussa ja illalla suuntaamme juoksuporukalla illalliselle ja (taas) terassille. Voi pojat, kyllä on mukava viikonloppu edessä!

Nyt vähän kotihommia ja sitten suihkun kautta sänkyyn. Täytyy yrittää kuitata univelat tänä yönä, toiveena pitkät virkistävät unet. Palataan linjoille sunnuntaina!

Supermukavaa viikonloppua sinullekin!


*AnuElina


5 kommenttia:

  1. Kuulostaa kivalta viikonlopulta ja kesänaloitukselta! <3 Ihania aurinkoisia päiviä!

    VastaaPoista
  2. Se marimekko juttu oli varmasti kiva! :-) Olisin kanssa halunnut katsoo sitä mutta vuorotyöläisen yksin vapaa vei rannalle voiton! :-)

    Mukavaa kunnon viikonloppua! <3

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa kiireiseltä, mutta ihanalta viikonlopulta <3. Nauti ja tsemppiä kympille :)

    VastaaPoista
  4. Voih, tuo varmasti on kurjaa....kesäpäivät menee nukkuessa.. Onneksi sait pitkän vapaan, nauti! <3

    VastaaPoista