torstai 31. joulukuuta 2015

Minun vuosi 2015


Vuoden viimeinen päivä, vuoden viimeiset tunnit. Nyt on sopiva hetki kelata vuotta taaksepäin ja koota ajatukset ja tuntemukset tästä vuodesta. On siis vuosikatsauksen aika. Kollaasien tekemisen sijaan valitsin jokaiselta kuukaudelta yhden merkittävän kuvan. Jostain merkittävästä tapahtumasta tai muuten vaan suosikkini. Tervetuloa pikakelaukselle vuoteen 2015!




Tammikuu: Minun talvilomakuukausi, niin myös tänä vuonna. Suuntana oli jälleen kerran ihana Thaimaa, siellä Chiang Mai, Krabi ja Bangkok. Soololomailua parhammillaan, ehkä kaikista ikimuistoisin ja kokemusrikkain Thaimaan matkani. 




Helmikuu: Helmikuussa treenasin ahkerasti ja ulkoilin kauniissa talvimaisemissa. Varasin kaksi seuraavaa lomamatkaa ja vietin aikaa ystävien kanssa. Sitä perusarkea.




Maaliskuu: Kuukauden kokokohta oli matka Istanbuliin kollegani kanssa. Upea ja mystinen kaupunki Euroopan ja Aasian rajalla. Tykkäsin jopa enemmän kuin olin odottanut. Maaliskuussa otin aurinkoa bikineissä parvekkeella ja bongasin luonnosta kevään ensimmäiset leskenlehdet. Vietimme kälysten viikonloppua luonani ja vierailin veljen perheen luona Hämeenlinnassa.




Huhtikuu: Huhtikuussa osallistuin FitFarmin juoksuvalmennukseen ja juoksin ahkerasti! Laitoin parveketta kevätkuntoon ja fiilistelin kevättä. Kuukausi huipentui Indiedays Blog Awardseihin, missä sain taas kerran tavata mahtavia blogisiskoja. Illan juhlassa avecinani oli ihana kälyni.




Toukokuu: Kuun lopussa sain toteuttaa pitkäaikaisen unelmani ja matkustin ystäväni kanssa New Yorkiin. Matka oli aivan mahtava ja New York jäi ihon alle. Tämä kaupunki täytyy ehdottomasti kokea uudelleen!




Kesäkuu: Kuukausi alkoi mukavasti ystävien kanssa mekkobileiden merkeissä. Jälkkäriksi nautimme ihanaa Daim-jäätelökakkua. Nautin hyvästä musiikista Helsinki-päivän konsertissa. Pyörähdin Lahdessa ja junailin päiväksi Turkuun. Lähimatkailua kotimaassa! Hengailin turistina Helsingissä ja auringon paistaessa istahdin ystävien kanssa terasseille.




Heinäkuu: Heinäkuu alkoi helteessä ja siitä otettiin ilo irti kaupungin terasseilla ja merenrannalla ystävien kanssa. Vietimme jo perinteeksi muodostunutta kälysten mökkiviikonloppua Hämeenlinnassa. Kuun puolivälissä junailimme ystäväni kanssa Tampereelle ja nautimme musiikista Tammerfesteilla. Ja viikon kuluttua jammailu jatkui Tikkurila Festivaaleilla.




Elokuu: K niinkuin Kesäloma! Kuun alussa nautin Suomen kesästä ja pyörähdin Tallinnassa. Seuraavat kaksi viikkoa lomailin Turkin Bodrumissa. Aurinkoa, hellettä, merta, rentoa oloa ja lepoa. Kuun lopussa sain positiivisia sydämentykytyksiä niin juostessani Midnight Runissa kuin vähän muutenkin...




Syyskuu: Syyskuussa urheiltiin taas aktiivisesti ja vietettiin aikaa ystävien kanssa. Kuun alkupuolella kävin Hämeenlinnassa ja toin tuliaisena tatuoinnin. Pitkän harkinnan tuloksena käsivarttani koristaa muistotatuointi isän ja äidin muistolle.




Lokakuu: Kuukausi aloitettiin railakkaasti tupareilla (perheelle ne voi järjestää reilu vuosi muuton jälkeen...). Sitten meno rauhoittui pariksi viikoksi, urheilin ja ulkoilin. Kuun lopulla kävimme työporukalla Tallinnassa kehittämispäivän merkeissä (tutustuimme Tallinnan suurimpaan synnytyssairaalaan) ja seuraavalla viikolla lennähdin vielä Tukholmaan ystäväperheen luokse. Kuukausi päättyi iloisesti IBD-tapahtumaan.




Marraskuu: Kuukausi alkoi kamalalla räkätaudilla. Huh. Siitä toivuttuani aloitin taas hiljalleen kuntoilun ja tapasin ystäviäni. Pyörähdin Lahdessa ja Hämeenlinnassa perheen luona. Laittelin hiljalleen kotia jouluun, virittelin tähdet ja tunnelmavalot. Kuun lopulla kunto petti jälleen ja vuorossa oli varmasti elämäni pahin yskä. Kuukaudesta jäi siis valitettavasti päällimmäisenä mieleen sairastelu ja punkan pohjalla pötköttely.




Joulukuu: Kuun alussa paistoin ensimmäiset piparit ja tortut. Tulipa siinä täytettyä vuosiakin. Tapasin ystäviäni glögittelyn merkeissä. Kävin kälyni kanssa Chisun keikalla, oli muuten ihan huippu keikka! Lumettoman ja lämpimän joulun vietin veljen perheen kanssa. Joulukuun alun jälkeen yskä helpotti ja pääsin taas lenkkipoluille. Pääsin vihdoin myös juoksemaan ja sekös tuntui hyvältä! 

                                                                                  ***

Tämä vuoden viimeinen päivä menee rennosti kotosalla vapaapäivää viettäen. Heräsin klo 5.45 eikä uni enää tullut, joten taitaa meikäläisen vintissä valot sammua ennen puolta yötä. Mutta vaihtuu se vuosi vaikka en olisikaan sitä vahtimassa. Ja eipä minulla mitään menosuunnitelmiakaan ole.
Nyt lenkille ja sitten vähän asioita hoitelemaan!

Rentoa vuoden viimeistä päivää ja ONNEKASTA UUTTA VUOTTA! Kiitos että olet siellä ja käyt täällä! <3


*Anu


9 kommenttia:

  1. Oikein kiva vuosi katsaus <3 ihana miettiä kuvin joka kuun tähti hetki :) wautsi :)

    Oikein mukavaa vuodenvaihdetta ja kiitos myös blogistasi <3 täällä rauhaksiin myös vaihdetaan vuosi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva kun olet pysynyt lukijanani vuosia!

      Poista
  2. Upeita kuvia ja upeita muistoja sinulle on vuoden aikana kertynyt! Ihanaa kun olet siellä ja jaat näitä hetkiä meidän lukijoidenkin kanssa <3
    Toivon sinulle oikein ihanaa vuotta 2016!

    VastaaPoista
  3. Ihana reissuvuosi :) Oikein hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Reissut on mun elämän suola...ja henkireikä...ja parasta terapiaa! :D

      Poista
  4. Upea matkavuosi, ihan täällä reissukuume kasvoi tätä katsellessa! :D Onnea uudelle vuodelle ihanainen! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Jenni! <3 Täällä matkakuume on jo aika kova...

      Poista
  5. mitä tuossa tatuoinnissa lukee?

    VastaaPoista