lauantai 31. lokakuuta 2015

Inspiraatioita etsimässä - Indiedays Bloggers' Inspiration Day
Heips! 

Tuonpa heti tuoreeltaan terveiseni tämän päivän Indiedays Bloggers' Inspiration Day-tapahtumasta! Tämä päivä ei tehnyt poikkeusta edellisiin. Tarjolla oli hyvää tunnelmaa Helsingin kattojen yllä, jo viime keväästä tutuksi tulleessa Maxinessa. Yhteistyökumppanit/sponsorit esittelivät tuotteitaan ja innostivat mukaan blogikampanjoihin. Parasta koko iltapäivässä oli tietenkin ihanien blogisiskojen tapaaminen. Oli monta vanhaa tuttua ja sain myös ilon tavata muutamia uusia kasvoja blogien takaa. Kiitos jokaiselle! 

Tarjoilut eivät pettäneet tälläkään kertaa. Pöytään oli katettu aasialaisia herkkuja: broileria, lammasta, lohta jne. Niin ihania makuelämyksiä, että niitä piti ihan toistamiseen käydä napsimassa. Juomapuolestakin oli pidetty huolta ja tarjolla oli viime kerroiltakin tuttuja juomasuosikkeja sekä jotain uutta maisteltavaakin. Tällä kertaa tuo Pellegrino-malja oli suosikkini (pakon sanelemana). 

Reilu pari tuntia viihdyimme sisustusbloggariporukalla tapahtuman huumassa ja sen jälkeen suuntasimme 12 naisen voimin täyttämään vatsojamme vielä lisää ravintolan pöydän ääreen. Iltapäivä hujahti huomaamatta hyvässä seurassa kuulumisia vaihdellen. Nyt istun jo kotona ja koitan niellä karvasta kalkkia eli harmitusta siitä, että en tällä kertaa pääse mukaan illan blogigaalaan. Ette usko miten harmittaa, mutta töihin on mentävä, ei auta itkut nyt. Voin luvata, että ensi kevään kekkereitä en jätä väliin mistään hinnasta!

Hauskaa iltaa gaalailijoille ja koti-iltaa viettäville!

*Anu


Ps. Blogisiskot, ootte ihania! <3


16 kommenttia:

 1. Kivoja ja pirtsakoita tunnelmia päivästä <3 mukava kun laitoit jo postausta :)
  Tarjoilut näyttää herkulliselta :)

  Täällä yksi väsynyt pitkän pvn jälkeen vetelee villasukat jalkaan ja laittaa teen porisemaan :)
  Tsemppiä yöhön! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mukava tapahtuma ja tarjoilut toimivat aina!

   Poista
 2. Olipa ihanaa nähdä taas, kiitos kivasta seurasta! <3 <3

  VastaaPoista
 3. Ihana oli nähdä! Ens kerralla sit mekin taas lähdetään myös iltagaalaan, itseäkin vähän harmitti istua ilta kotona! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin oli! Ensi keväänä juhlitaan ehdottomasti koko päivä!

   Poista
 4. Mulla jäi painavasta syystä väliin sekä päivä että ilta, harmi kyllä. Mutta elämä yllättää välillä ikävälläkin tapaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi itku, tsemppiä sulle! Ja tulehan noita kekkereitä, ensi kerralla toivottavasti pääset taas mukaan!

   Poista
 5. Ihana oli nähdä taas ja kylläpä meillä sisustusbloggareilla on aina mukavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, on meillä mahtava porukka!

   Poista
 6. Oli ihana nähdä <3 Oli tosi hauska päivä!

  VastaaPoista
 7. Oli kyllä niin iloa tavata! <3 Ja vitsit, että sait hyviä kuvia päivätapahtumasta. Omat mulla jäi ottamatta :D Toivottavasti taas nähdään!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin! Tulihan tuolla muutama kuva räpsittyä, enemmän kyllä keskityin syömiseen ja teidän siskojen kanssa jutusteluun. :)

   Poista
 8. Harmi kun meni ristiin, eikä tavattu... Jätin päivän väliin ja menossa vain illalla! Etsiskeltiinkin Anna-Reetan kanssa sua illalla, sillä ois ollut kiva nähdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Kovasti odotin näkeväni sinut ja Anna-Reetan! Ehkäpä sitten keväällä?! :)

   Poista