perjantai 24. heinäkuuta 2015

Viapori
Kesän "bucket listiin" kuuluu joka kesä retki Suomenlinnaan eli Viaporiin. Niin se kuului tänäkin kesänä ja nyt on saatu yksi ruksi lisää to-do-listaan. Eilen oli pilvinen päivä, mutta sehän ei ole tänä kesänä ollenkaan yllätys. Harmaasta säästä ja muutamasta sadepisarasta huolimatta hyppäsimme ystäväni kanssa lauttaan ja lähdimme koluamaan Suomenlinnan kauniita katuja ja polkuja. Vastaan tuli kauniita ja värikkäitä taloja, reheviä kukkaistutuksia, villinä rehottavia luonnonkukkia, kirkuvia lokkeja ja laumoittain turisteja. Kiinalaisia. Tai japanilaisia. Suomenlinna on kaunis. Joskus mietin millaista siellä olisi asua. Ehkä kesällä. Talvella, enpä usko. Suomenlinnassa pääsee hetkeksi ajassa taaksepäin. Siihen ei taida kyllästyä koskaan. Suomenlinna kuuluu kesään.

Sellainen oli eilinen. Tänään täällä huushollissa on heilunut rätti ja riepu ja imuriakin huristeltu. Kiitokseksi ahkeroinnista lämmitin saunan ja nautin ilta-auringosta parvekkeella. Radiossa soi Voicen Retro-Perjantai. Oi, miten rentoa! Huomiseksi on kivaa ohjelmaa luvassa, kannattaa seurailla puuhiani Instagramin puolella.

Ihanaista perjantai-iltaa ja aurinkoista viikonloppua jokaiselle!


*Anu


Ps. Kuittaan postaukseni tästä lähtien kutsumanimelläni, en koko nimellä. Eli Anu täällä terve! :)6 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat! Suomenlinna lumoaa. Kävimme alkukesästä Helsingissä ja ai että jäi harmittamaan, kun emme ehättäneet tällä kertaa kaiken muun menon keskeltä Viaporiin. Minunkin mielessäni on käynyt, millaista mahtaisikaan asustaa jonnin aikaa noilla nurkilla Helsingin humun kyljessä, lauttamatkan kyytiläisenä, tuulen ja meren keskellä. Valtavan kiehtova ajatus meritytölle:)

  Suloista viikonloppua!


  VastaaPoista
 2. Kivoja kuvia! Mun lista kesäisin on aina todella lyhyt. Lähinnä yritän käydä edes kerran jossain kesäteatterissa ja muuten ei suunnitelmia ;) Pitäisköhän alkaa myös itse miettimään jotain muitakin kivoja kesäjuttuja :)

  VastaaPoista
 3. Ihania tunnelmakuvia. Meikäläinen ei ole tähän päivään mennessä kertaakaan astunut Suomenlinnaan. Oliskos jo aika? ;)

  VastaaPoista
 4. Tosi ihania kuvia retkeltäsi :) on kyllä upean näköinen paikka :) tuo oli itsellä jo niin viime kesän listalla ja tänä kesänä se on mahduttava listalle :)

  Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Kauniita kuvakulmia olet löytänyt <3 Meilläkin tämä on jokakesäinen must, mutta tänä vuonna ei ole vielä käyty säistä johtuen varmaankin. :)
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista