sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Festarihulinaa



















Voi pojat, miten hauska viikonloppu onkaan ollut! Junailimme ystäväni K:n kanssa perjantai-aamuna Tampereelle Tammerfesteille. Nämä olivat minulle toiset Tammrfestit, erittäin onnistuneet sellaiset. Meillä oli kahden päivän (pe-la) lippu festareille, joten musiikista pääsimme nauttimaan tuntitolkulla. Perjantaina meitä tanssittivat Samuli Edelmann, Jukka Poika, Happoradio, Yö, Apulanta ja Haloo Helsinki. Ihan huikea setti hyvää Suomi-musaa! Erityisesti minuun upposivat Samuli, Yö ja kaikista parhain Haloo Helsinki. Aurinko hemmotteli meitä koko perjantain. Kaksi kertaa alkoi ripotella vettä, mutta heti kun saimme sadetakin päälle, niin se olematon sade loppui. Ihan täydellinen päivä kaikin puolin. Myös se ihana Pyynikin munkkirinkeli, jonka hotkaisin välipalaksi: "Munkki päivässä pitää pyllyn pyöreänä"! Perjantaina seurassamme viihtyi ystäväni N ja moikkasimme illalla pikaisesti myös veljeäni ja kälyäni. Puolen yön aikaan olimme pitkstä päivästä, happimyrkytyksestä, tuntikausien seisomisesta ja tanssimisesta niin hyytelönä, että suuntasimme hotellin valkoisiin lakanoihin nukkumaan.

Lauantaiaamuna nautimme runsaan hotelliaamiaisen ja sen voimalla lähdimme taas liikenteeseen. Lauantain festarit käynnistyivät Kasmirin ja Sannin vedoilla, mutta koska nämä eivät meitä kiinnostaneet, teimme pienen kävelykierroksen Tampereen kauniissa kaupunkimaisemissa. Poikkesimme myös parissa sisustusliikkeessä ja Laukon torilla vohvelilla. Ai että oli hyvää! Kahden hujakoilla marssimme taas Ratinaan festarialueelle. Sää oli kiva klo 16 asti, sitten ripotteli vettä iltaan asti. Tulipahan käyttöä sadetakeille, joita olimme jo reilun vuorokauden raahanneet mukanamme! Lauantai-iltapäivänä hyvää musiikkia meille tarjosivat Neljä Ruusua, Jonne Aaron, Von Hertzen Brothers ja Elastinen. Neljä Ruusua saa täydet pisteet, niin mahtavia muistoja nuoruudesta! Elastisen hienon setin jälkeen hipsimme hakemaan hotellilta kassit ja junailimme illan hämärtyessä takaisin kotiin. Loppuillan esiintyjistä jäi näkemättä Leila K ja Popeda. Ei kuulkaa harmita yhtään, eivät kuulu suosikkeihini!

Nyt on arki palannut, vaikka sunnuntaita eletäänkin. Aamulla vetäisin reilun tunnin salitreenin ja kohta lähden juoksemaan. Jospa lämmittäisi saunan juoksulenkin aikana niin saisi festaripölyt kuurattua kunnolla... Joo, ja sitten se arki iskee päin kasvoja, sillä yövuoro kutsuu klo 21.30!

Mukavaa sunnuntai-iltaa sulle!

*AnuElina


Ps. Kesä on puuhaa täynnä, joten täällä blogistaniassa piipahdan silloin tällöin pikaisesti (huomaa varmaan postaustahdistanikin...). Pahoittelut jos en ehdi kommentoimaan, pyrin kuitenkin selailemaan teidän blogeja niin paljon kuin mahdollista...
Niin ja pahoittelut tämän postauksen kuvanlaadusta. Paremman kameran jätin suosiolla kotiin eikä tuolla mun perusluurilla ja pokkarilla parempia saa. :(

10 kommenttia:

  1. Hauska viikonloppu siis kaikin puolin :) kyllä fiilikset tänne asti tulivat :) tampere, rakas vanha kotikaupunki <3 aina pysyy yhtä rakkaana!
    Pyynikin munkilla mekin poikettiin tällä viikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vain, mukavaa oli! Aina Tampereella käydessäni toivon, että asuisin siellä vieläkin. Vuoden verran olin tamperelainen v. 2004-2005.

      Poista
  2. On ollut varmasti hubaa! :) Me vierailimme viime kesänä Tampereella vähän vahingossa juuri Tammerfestien aikaan - voi vitsit, miten elossa kaupunki tuntui olevan! Kaunis kesäkeli ja ihmisten hyörinä - lomaa parhaimmillaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep jep! Tampere on kyllä kiva kaupunki, pitäisi käydä siellä pian uudestaan, että ehtisi koluamaan kaikki sisustusliikkeet jne.

      Poista
  3. Kuulostaa olleen hyvä reissu :) Perjantain artistikattaus olisi kelvannut ilomielin mullekin!

    Munkkiviisaus oli ihan huippu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No olihan se kaikin puolin onnistunut. Perjantain artistikattaus oli kyllä ihan huippu!

      Poista
  4. Ihanalta kuulostaa viikonloppusi ja kivat kuvat :). Oikein kivaa iltaa <3

    VastaaPoista
  5. Aivan upea reissu siis ♥♥
    Tsemppiä arkeen, työhön ja treeniin :)

    VastaaPoista