sunnuntai 3. elokuuta 2014

Kun ei maistu...








Viime päivinä olen huomannut, että ruoka tökkii. Etenkin kaikki lämpimät ja "tunkkaiset" ruuat aiheuttavat äklötyksen tunteita. Hedelmiä ja marjoja voisin syödä vaikka kuinka, sama pätee raikkaisiin salaatteihin. Osasyynä tähän on tämä neljä viikoa jatkunut helle. Osittain tähän olotilaan vaikuttaa varmasti myös pieni stressi, jota on viime päivinä ollut havaittavissa. Helteet saavat minun puolestani jatkua, mutta stressi voi suksia kuuseen! Muutenhan tässä kuihtuu ihan olemattomaksi. ;)

No ei sentään, olen minä syönyt, juuri niitä raikkaita vihanneksia ja hedelmiä. Eilen tein tosi ihanaa salaattia johon laitoin jääsalaattia, rucolaa, paprikaa, mansikoita, paahdettua parmankinkkua, briejuustoa ja pinjansiemeniä. Kastikkeeksi balsamicosiirappia, avot! Hyvin maistui!

***

Tästä päivästä on tasan kaksi viikkoa aikaa siihen, kun uusi kotini vapautuu minun käyttööni. Hiljalleen täytyy aloitella myös pakkauspuuhia, joten kävin hakemassa ullakolta muutaman pahvilaatikon. Huomenna voisi aloittaa pakkailua vaikkapa sellaisista astioista, joita ei tule enää käytettyä, kuten viinilasit ja leivonta- ja kattausastiat. Päivittäin olisi tarkoitus viedä muuttoprojektia vähän eteenpäin ettei sitten viime hetkellä iske kiire ja paniikki. Mukavaa (?) pikku puuhastelua hellepäiviin... heheh!

Rentoa sunnuntai-iltaa sinulle! Minä suuntaan töihin...

*AnuElina




4 kommenttia:

 1. Tuo on totta. Tosi harvoin näin kuumana päivänä maistuu kunnon ruoka. Salaatit on aika pop ja pienemmät eväät :-)

  Tsemppiä pakkaus puuhiin :-) ihanaa kun pääset omaan uuteen kotiin ♡

  VastaaPoista
 2. Ihan samat fiilikset täällä! Lasten ruokinnan kanssakin saa käyttää tosissaan luovuutta, kun mikään normiruoka ei uppoa. Vaan nautitaan nyt kun on mahdollista, kyllä ne keittoilmatkin vielä tulee :)

  Onnea uuteen kotiin!

  http://lillatirlittan.bellablogit.fi/

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa tutulta, ettei normipöperöt helteillä uppoa. Herkullinen salaatti, tuota voisin itsekin testata. :)

  Tsemppiä pakkailuihin! <3

  VastaaPoista
 4. Oi, miten hyvän näköistä salaattia! Salaatit kyllä maistuu hienosti kuumilla keleillä, ja kaikki muukin raikas. :)
  Mukava päästä pian näkemään sun uutta kotia kuvissa!!

  VastaaPoista