sunnuntai 10. elokuuta 2014

Pintariipaisuja


Voi mun blogirukkaa, se on ihan hunningolla! Nyt ei vaan ole aika ja motivaatio riittänyt tähän harrastukseen, jota parhaimmillaan on voinut kutsua jopa elämäntavaksi. Tuntuu, että olen erkaantunut parhaasta ystävästäni ja siinä samalla lipunut kauemmaksi myös teistä ihanaiset uskolliset lukijani! Välillä menee päiväkausia etten edes käy vilkaisemassa mitä blogistaniassa tapahtuu. Kesä helteineen on imaissut mut mukaansa ja mulla on ollut aivan eri intressit, valokuvaaminenkin on jäänyt. Ja tämä muuttorumba käy päivä päivältä kuumemmaksi, joten kotoakaan ei löydy enää mitään postauksen aihetta. Tuskin te näitä mun muuttolaatikkokasoja ja tyhjenevää kämppää haluatte katsella. Mutta onneksi tämä on vain väliaikaista, blogi ei kuole, vaikka välillä vähän kituutteleekin. Uusi elämä on edessä niin minulla kuinblogillanikin.

Koska kotoa ei enää löydy postattavaa, niin tuossa eräänä päivänä nappasin pitkästä aikaa kameran mukaani ja kävin tutkilemassa Seurasaarta lähietäisyydeltä. Kuva-albumin nimeksi tuli PINTARIIPAISUJA. Välillä on hyvä pysähtyä tutkimaan elämää ja ympäröiviä asioita lähempää, josku on hyvä mennä myös pintaa syvemmälle. 
Nyt taidan jatkaa pakkailupuuhia. Illalla on vielä tulossa muutama kotikirppisasiakas hakemaan tavaroita. Kauppa on käynyt hurjan hyvin! Ja jotenkin näistä kodin nurkista löytyy lähes päkivittäin lisää myytävää...

Näissä muuttotunnelmissa toivottelen sinulle puhtia uuteen alkavaan viikoon!

*AnuElina8 kommenttia:

 1. Ah, tosi ihania kuvia! Näistä voisi tehdä runotauluja..
  Älä huoli, kesäkuumat ovat monella syy, ettei blogit päivity ja kommentit lentele yhtä tiheästi kuin ennen. Ootellaan oikein mielenkiinnolla että rupeat vilauttelemaan meille uutta kotiasi! :D

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia tosiaan. Ja samat fiilikset täällä, sitä on vana halunnut nauttia kesästä eikä istua koneella. Mutta kyllä se tästä taas alkaa muuttumaan, ainakin täällä. Tsemppiä muuttoon.

  VastaaPoista
 3. Ihan mahtavia kuvia olet ottanut :-) nuita olisi katsellut vaan lisää ja lisää :-)
  Mukava kun olet päässyt välillä vähän retkelle muutto puuhista. Se tekee hyvää :-)

  Jaksuja pakkaus ja muutto urakkaan! ♡ pian helpottaa!

  VastaaPoista
 4. Elämässä sattuu ja tapahtuu ja pitää tehdä juuri sitä mikä tuntuu hyvältä <3 <3

  Musta tuntuu, että meilläkin vähän tahti muuttuu kun koulukin pienellä alkaa ...saas nähdä miten käy :))!

  VastaaPoista
 5. Löysin blogisi AnuELlina vastikään ja se on aivan valloittava, kiitos! .) Onnea muuttopuuhiin ja uuteen kotiin sinulle!!

  VastaaPoista
 6. Kuulostaapa niin tutulta!!! Tää meidänkin muutto on niin stressaavaa ja koti on ihan räjähtänyt koko ajan. Onneks tämä on pian ohi vaikka tekemistä vielä riittää vaikka kuinka paljon.

  Täällä ihanassa blogissasi siis notkun mukana vaikka taukoja pitäisitkin :)

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia! Minunkin blogi on jäänyt vähän hunningolle johtuen kesästä ja nyt sitten töiden aloituksesta:/ Rakastan bloggailua, mutta nyt ei vaan ole ehtinyt/jaksanut... Nooh, ehkäpä aikaa ja intoa blogillekin löytyy sitten taas jonkin ajan kuluttua:)

  VastaaPoista
 8. Upeita kuvia AnuElina! <3 Ja aina ei vain kaikkea ehdi, vaikka haluaisi, ei edes sitä rakkainta harrastusta. Muuttourakan jälkeen sitten taas, turha ottaa ylimääräisiä paineita, kyllä me täällä odotellaan. Tsemppiä muuttoon! <3

  VastaaPoista