perjantai 30. elokuuta 2013

Jottei menisi ihan pelkäksi hehkutukseksi...


..niin kerrottakoon, että lomafiilistä vähän latistaa orastava syysflunssa. Damn! Erinäiset oireet ovat vaivanneet jo viime viikosta alkaen. Julmaa päänsärkyä, nielun kihinää, aivastelua, kurkun karheutta, vetämätöntä oloa... Ryhdyin heti ensioireiden ilmaannuttua vastaiskuun. Kourallinen Buranaa ja toinen Panadolia, yliannostus sinkkiä ja c-vitamiinia. Bafucinia ja Strepsilsiä olen imeskellyt kuin karkkia. Varmaan tuhat kuppia kuumaa teetä ja tolkuton määrä auringonhattu-uutetta. Valkosipulia, inkivääriä, puolukoita, mustikoita. Lepoa, ei liikuntaa. Peukut ja varpaat pystyssä. Asenteelllista taistelua. Olin voitolla 7-0, mutta tänään flunssa sai yhden pisteen, tilanne siis 7-1.

Viimeisenä oljenkortena otin käyttöön nautintoaineet. Punaviiniä ja tummaa suklaata. Puoli pulloa ja puoli levyä meni. Riittääkse?











Se selvinnee huomenna... Onneksi toinen puolikas kumpaakin on vielä jäljellä. Huomenna siis uusin tämän "lääkeannoksen".

 "...Uni paras lääke on, sitä nauttikaamme, nalleraukan (vai AnuElinan?) kuntohon aamuksi jo saamme..."

Hyvää yötä!

*AnuElina


Ps. Eihän minun enää pitänyt postailla ennen reissua, mutta kun sain niin makean (kirjaimellisesti) kuvan suklaalevystä niin oli ihan pakko... ;)

10 kommenttia:

  1. Heeeei, sä saat hehkuttaa. Sun pitää hehkuttaa.. ja mielellään ottaa vaikka mut mukaan matkalaukkuun! Kirosin juuri, että mikäs perjantai se tällainen on, kun mulla on aikaa bloggailla ja kaapissa ei ole ollenkaan punaviiniä. Kauhiaa ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Punaviinikriisi, apua! Mulla jäi viiniä (onneksi) vielä täksikin illaksi, yömyssyksi. :)

      Poista
  2. Huspois flunssat nyt loman alta! Älä anna periksi! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Periksi ei anneta, ei todellakaan! Onneksi olo ei ole eilistä kehnompi...ainakaan vielä!

      Poista
  3. Sinulla on oikea asenne tuohon tuloillaan ja toivottavasti nyt häviävään flunssaan! Itse käytän ylimääräistä d-vitamiiniannosta ja lepoa. Jos päivällä tuntuu vähän nihkeältä olo, lepään sohvalla koko illan ja seuraavana päivänä olo on taas mitä mainioin eli lepo paras lääke on.

    Nuo Sinun herkkusi ovat minulle molemmat kiellettyjä migreenin takia, mutta hyviltä näyttävät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi, mitenköhän sitä pärjäisi ilman suklaata? Punaviinistä olisi helpompi luopua.
      Uskon että asenne vaikuttaa ihmisen sairastumisherkkyyteen. Eli täällä taistellaan edelleen!

      Poista
  4. Tervehdyttäviä tsemppilähetyksiä laitan täältä tulemaan, hus pöpö pois!!
    Herkullisia kuvia..rupesi näin aamusta tekemään mieli suklaata :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! Ei ne pöpöt anakaan vielä ole täysin mua nujertaneet, osa on varmaan säikähtänyt karkuun ja pari on jäänyt tuonne nenänieluun kutittelemaan...

      Poista
  5. Mun on pitäny monta kertaa kokeilla tuota uutta tummaan suklaata, mut oon tyytyny turvalliseen maitosuklaaseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Itse en kauheasti tykkää tummasta suklaasta, mutta tämä ei ole liian tummaa. Lisäksi ihana päärynän maku taittaa tumman suklaan hieman karvasta makua ja mantelit rouskuvat muavasti hampaissa. Ihanaa! :p

      Poista