perjantai 23. elokuuta 2013

Perjantain omenainen


Hip hei, vapaalla! Tämän viikon vapaat (pe-la) vietän veljen perheen kanssa Hämeenlinnassa. Tänä iltana menemme kälyni kanssa mökille. Meidän mökkiviikonlopusta on tullut jo perinne, sillä jo kolmatta kertaa vetäydymme arkihulinasta mökille järven rantaan rentoutumaan. Mukavaa ja lämpöistä vaatetta päälle, villasukat jalkaan, kynttilät palamaan ja viiniä lasiin. Istutaan laiturilla, tunnelmoidaan, ihmetellään elämää, parannetaan maailmaa, syödään hyvin ja herkutellaan. 

Viime vuoden tapaan minä huolehdin jälkkäristä. Tänäkin vuonna (viime syksyn piirakka -klik-klik) päädyimme yhteistuumin omenapiirakkaan, onhan se vaan niin hyvää vaniljakastikkeen kanssa ja kuuluu ehdottomasti alkavaan syksyyn. Tämän reseptin bongasin Pirkan nettisivulta ( klik ). Varmaan maailman helpoin resepti, kaikki ainekset vaan sekaisin suit sait, ei mitään vaahdotteluja jne. Piirakasta tuli aivan taivaallinen. Myönnän, maistoin palasen! Tuohon kylkeen kun saa vielä illalla vaniljakastikkeen niin avot!


Launataiaamuna menemme koko porukalla ( siis veljen perhe ja minä) Hangasmäen kyläkirppikselle myyntihommiin. Otan kassillisen vaatetta ja pikkusälää mukaan, toivottavasti kauppa käy. Jos asut tai liikut Hämeenlinnan kulmilla, tule ihmessä poikkeamaan! Kirppis löytyy osoitteesta Hangasrinne 11, 13210 Hämeenlinna ja se on auki klo 10-15 ( la 24.8.)

Launatai-iltapäivä ja ilta meneekin sitten puutarhasynttärijuhlissa. Veljeni anoppi täyttää 65v, sitä juhlistamme porukalla. Kaikenlaista kivaa siis luvassa tänä viikonloppuna! Ehkäpä pääsette viikonlopun jälkeen blogissani kurkistamaan miten  ohjelmantäyteinen viikonloppuni meni. Pysykäähän siis linjoilla!


Oikein mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua sinulle!


*AnuElina


5 kommenttia:

 1. Näyttäpä hyvältä tuo piirakka, kokeiluun menee ehdottomasti!:)
  Kivaa viikonloppua, mukavan kuuloiset on suunnitelmanne!:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos ohjeesta, tämä menee heti kokeiluun! Ihanaa touhuntäyteistä viikonloppua! <3

  VastaaPoista
 3. Lurps, makoisan näköistä!!
  Ihanaa viikonloppua mukavassa seurassa ja puuhissa :)

  VastaaPoista
 4. Kiitokset teille Niina, Jenni, Irmastiina ja Eija! Viikonloppu oli todella onnistunut!

  VastaaPoista