sunnuntai 4. elokuuta 2013

Viikonloppu tyttöjen kesken


Nyt on taas aika hehkuttaa. Aivan mahtava viikonloppu! Eikä se ole edes vielä ohi!

Sain perjantaina vieraakseni oman rakkaan kälyseni, veljeni vaimon. Sunnitelmissa oli rentoutuminen isolla R:llä aurinkoisessa Helsingissä. Perjantai-illan vietimme kaupungin terasseja kierrellen, hyvä ruokaa ja juomaa nauttien sekä kauniita kaupunkimaisemia ihaillen. Poikkesimme Rotterdamin terassilla kilistelemässä kuohuvalla sekä Tornin kattoterassilla nauttimassa vadelmamojitot ja huokailemassa maisemia lintuperspektiivistä. Intialaisessa Tandoor-ravintolassa söimme vatsat täyteen. Kävelimme pitkin Esplanadia, ihailimme upeaa Tuomiokirkkoa hämärtyvässä kesäillassa.Lauantaiaamu valkeni aurinkoisena ja lämpimänä. Valmistin meille vähän paremman aamiaisen: kananmunaa, pekonia, uunilämmintä patonkia & croisantteja, vihanneksia, jogurttia & mustikoita sekä tuoremehua. Runsaan aamiaisen voimin suuntasimme Ruoholahden rantaan ja puksuttelimme paatilla Pihlajasaareen viettämään rentoa biitsipäivää. Paahtava aurinko, kimmeltävä meri, ohi lipuvat veneet ja laivat, makoisa ja kevyehkö lounas skumpan kera ja hyvä seura. Eipä juuri muuta voi onnistuneelta kesälauantailta toivoa.
Iltapäivällä saattelin kälyseni junaan ja itse suuntasin pikafreesaukselle kotiin. Illaksi pyyhälsin takaisin keskustaan ystäväporukan kanssa syömään ravintola Kiilaan ja terassille lasilliselle. Ohjelmantäyteisen päivän päätteeksi silmäluomet alkoivat painaa jo klo 22 aikaan, oma sänky houkutteli enemmän kuin yön riennot.

Täällä taas virkeänä aloitellaan uutta aurinkoista päivää, suuntana Hietsun hiekkaranta. Nyt biksut päälle, eväät, viltti ja naistenlehtipino mukaan ja menoksi! Ihana päivä!

Aurinkoista ja ihanaa sunnuntaita sinullekin!!

*AnuElina


4 kommenttia:

 1. Aiai, ihanalta kuulostaa viikonloppusi! Ja nams mitä herkullisia kuvia! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua on kyllä elämä todella hemotellut tänä kesänä! Ja tuo aurinko!! :)

   Poista
 2. Loistava kesäkaupunki tuo Hesa ja upea on ollut viikonloppusi! Makoisat eväät ja herkut. Helteistä rantsupäivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tämä aika mahtava kesäkaupunki! Tämä päivä meni rannalla rötköttäessä, niin rentoa!

   Poista