maanantai 21. toukokuuta 2012

Perhosia, pikkulintuja ja kirsikankukkia

Voi miten ihana päivä tänään on ollut!
Aivan mahtava sää!
Jo aamupäivällä mittarissa oli lukemat +22'c varjossa, auringonpaisteessa toki vielä enemmän.
Päivä meni kaupungilla hengaillessa. Kaupungille lähtiessäni bongasin meidän talon pihasta kirsikkapuut täydessä kukkaloistossa. Loman aikana luonnossa on tapahtunut ihmeitä. Näyttää niin paljon vihreämmältä ja kauniimmalta.


Kaupungin kaduilla "harhaillessani" eksyin jälleen uuteen sisustusliikkeeseen, jonka olemassaolosta en ole tiennyt. Ihania löytöjä nämä pienet putiikit. Tämän päiväinen löytö oli siis Livin Fredalla. Kannattaa käydä kurkkaamassa jos et ole tähän vielä tutustunut.

Kauniin päivän kunniaksi toin makuuhuoneeseen vähän kesää uusien lakanoiden muodossa. Nämä ihanat perhoslakanat ovat S-Ryhmän House Collection-sarjaa.



Lakanat sopivat kivasti tauluun jonka tuunailin muutama viikko sitten vanhoista kehyksistä (maalasin valkoiseksi) ja julisteesta/lahjapaperista. Taulu vaan ei ole vielä saanut paikkaa seinältä vaan nojailee seinään rottinkiarkun päällä.



Ilta on mennyt teidän blogeja lukiessa, paljon luettavaa kun lomani aikana missasin kaikki kivat postauksenne. Hiljalleen kahlailen niitä läpi.
Ja tulihan tuossa heiluteltua pölyhuiskaa ja imurinvarttakin kun villakoirat näyttivät juoksentelevan valtoimenaan. Miten on mahdollista että koti pölyyntyy vaikka en ole edes ollut täällä pölyttämässä?
No, nyt on päivä pulkassa ja kohta lähden töihin... eli ihan vielä en pääse nukkumaan, klo 8.00 vasta. Hohhoijjaa...

Hyvää yötä!


4 kommenttia:

  1. Oi että kun ihana tuunattu taulu, tosi nätti! :)

    VastaaPoista
  2. ihana taulu:) voisitko laittaa tarkemmat ohjeet!?!?

    VastaaPoista
  3. Kiitos Heli ja anonyymi. :)
    Eipä tuohon tauluun muuta tarvitse kuin kehykset ja valmis juliste/lahjapaperi. Tuo paperi löytyi Stockmannilta. Sieltä löytyy ihania ja vähän erilaisia papereita. :)

    VastaaPoista
  4. Ai, näytti ,että ois koottu monesta eri paperista.. Eiku ostoksille. Kiitti vaan ohjeesta:)

    VastaaPoista