tiistai 1. toukokuuta 2012

Toukokuun eka

Toukokuu on täällä, ihanaa!
Ja mikä sää me saatiinkaan vapun ja kesän alun juhlintaa varten.
Täällä Helsingissä on ollut aamusta asti aivan upea ilma, aurinko paistaa yhä pilvettömältä taivaalta. Tuuli vähän viilentää, mutta oikein hyvin pärjäsi aurinkoisessa paikassa ILMAN TAKKIA! Ihan mahtavaa! :)

Eilen illalla kävimme ystävien kanssa italialaisessa Toscanini-ravintolassa syömässä ja sen jälkeen parilla skumpalla. Ja kerrankin oltiin fiksuja ja suunnattiin kotiin jo puolen yön paikkeilla.


Ravintolassa söin heidän klassikkoaan, pastarullaa parmankinkulla, pinaatilla ja ricotta-juustolla. Ihan huippua. Jälkkäriksi tietenkin Tiramisu, kuulema kaupungin paras ja ravintolan klassikko sekin. Suosittelen!Tänään vietimme ystävien kanssa ihanaa AURINKOISTA ja LÄMMINTÄ päivää Ullanlinnanmäellä/Kaivopuistossa 30 000 muun juhlijan kanssa. Hieno keväinen tunnelma, piknikherkkuja, skumppaa...

Ystävistäni en viitsi kuvia tänne laittaa, joten tässä kuva minusta ja ystäväni koirasta. Rakas!Voin siis sanoa viettäneeni tosi mukavan vapun, kiitos siitä rakkaille ystävilleni ja rakastetulleni: AURINGOLLE!

Kivaa toukokuun alkua kaikille teille!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, toukokuu! Tänään se upposi. Kesä! Sitähän sen täytyy tarkoittaa? Vapunviettosi kuulosti mukavalta, meillä ei oltu ihan noin fiksuja = kolmelta nukkumaan ja nyt ei yhdeksältä enää meinaa pysyä hereillä...

    VastaaPoista
  2. Kyllä, toukokuu tarkoitta kesää... vaikka viikonlopuksi on luvattu jopa räntäsadetta. No, jospa ne on sitten viimeiset räntäsateet. :)

    VastaaPoista