perjantai 11. toukokuuta 2012

Lomalle lompsis!

Luulin, että tätä päivää ei koskaan tule. Kuukaudet tuntuivat vuosilta, viikot kuukausilta...
Odottavan aika on aina niiiiiiiin pitkä!
Mutta nyt vihdoin olen LOMALLA! :)
No, käytännössä vapaalla ja lomalla: ensin neljä vapaapäivää ja perään viisi lomapäivää.
Kuulkaas, kyllä kelpaa! Olen niin loman tarpeessa.

Lomalla en tietenkään jää kotiin (ei vaan tunnu lomalta), joten huomisaamuna lentokone nousee Hki-Vantaalta taivaalle ja toivottavasti laskeutuu vasta KREETALLA KREIKASSA. :)
Aurinko, meri, hiekkaranta, tsatsiki, horiatiki ja kaikki muut ihanuudet, täältä tullaan!!

(Tämä kiva kesäinen sisustuskyltti löytyi yllättäen Prismasta)

Tänään olen viimeistellyt pakkailua. Tyyppilliseen tapaan olen pakannut taas puolet vaatekaapistani mukaan ja matkalaukku painaa luvattoman paljon: 17kg! Mutta enpä osaa karsia mitään poiskaan. Käsimatkatavarakin painaa noin 5kg eli rikon nyt matkatavaroiden painorajoitusta (20kg) kahdella kilolla. Toivottavasti en jää kiinni lähtöselvityksessä...

Matkavaatteetkin on päätetty. Kerrospukeutuminen lienee viisainta kun lämpötilaeroa on n. 10 asteen verran. Farkut jalkaan, päälle toppi, pitkä raitaneule ja 3/4-hihainen lyhyt jakku/takki. Jalkaan mukavat ballerinat. 

Illan ohjelmassa olisi vielä solariumkäynti (vähän väripohjaa kalkkunaiholle), zumba (paniikilla biitsikuntoon...no, peli on menetetty jo), kynsien lakkausta (kirkkaan punaista!) ja ehkä sivusilmällä voisi seurata Suomi-Kanada-peliä (lätkä ei kyllä nykyisin enää kiinnosta...).
Pakko yrittää mennä nukkumaan viimeistään klo 22 koska herätys on jo 3.30. Aaaarghhh! Mutta on se sen arvoista. :)

Kivaa viikonloppua kaikille!

Palaan linjoille reilun viikon kuluttua pienen Kreikka-postauksen merkeissä.
MoiMoi!9 kommenttia:

 1. Ooh, ihanaa lomaa ja reissua! <3 Oltiin muuten juuri vuosi sitten samaan aikaan Kreetalla ja siellä saa kyllä mukavan varaslähdön kesään. :)

  VastaaPoista
 2. Oikein ihanaa lomaa!!
  Kyllä se pää tyhjenee paremmin muissa maisemissa kuin vain kotosalla.
  Kreeta on kiva paikka!
  T.Asta

  VastaaPoista
 3. Rentouttavaa lomaa ja ihania kelejä!! Ajelen varmaan juuri TÖIHIN niihin aikoihin kun lentosi lähtee... siis lauantaina. Yäk. En ole katkera, mutta kuitenkin ;)

  Minä voin sitten vilkutella ylilenteleville varmuuden vuoksi.

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia teille blogikaverit! Lupaan nauttia lomasta kaikilla aisteilla ja yritän saada tuotua tuliaisena lämpöä ja auringonpaistetta tänne pohjolaan. Kivaa viikonloppua teille jokaiselle! Nyt blogini hiljenee hetkeksi...

  VastaaPoista
 5. Hyvää ja lämmintä lomaa! Kreeta on kiva paikka ja Kreikka yleisesti ottaen yksi suosikeistani. Minä ostin AmandaB:stä viime kesänä tuollaisen kyltin.

  VastaaPoista
 6. Oikeen nautinnollista lomaa teille <3 nauttikaahan nyt kunnolla! Ihana tuo kyltti!

  VastaaPoista
 7. Ihanaa ja rentouttavaa lomaa!! :)

  VastaaPoista
 8. Hyvää ja aurinkoista lomaa!!! Se kyllä on ihan mahtava tunne kun on lähdössä jonnekin ja odottelee lentokentällä koneen lähtöä :D P:S laitahan kuvia reissusta :D

  VastaaPoista