perjantai 20. huhtikuuta 2012

Tunnustuksia

Heippatirallaa!
Sain kaksi tunnustusta: alle sadan lukijan blogeille annettavan "BloggAward"- tunnustuksen Heliltä Valkoista harmoniaa-blogista ja Kaunis blogi-tunnustuksen (alle 200 lukijan blogeille) Mustikalta Ihana elämä-blogista.
Suuret kiitokset teille tunnustuksista!

BloggAwardin antaja tulee linkittää omaan blogiin, vastata viiteen kysymykseen
sekä halutessa lähettää eteenpäin ihanille alle sadan lukijan blogille.


Tässäpä viisi kysymystä ja vastausta:

1. Blogin aloittaminen: Aloitin tarinoida elämästäni ja unelmistani tänne kesäkuussa 2011 eli vajaa vuosi takana ja ihan noviisi vielä. Blogimaailma imaisi mukansa, tästä on tullut päivittäinen harrastus. Yksineläjänä kaipana kanavia missä kertoa arkisista asioista elämässä ja blogin kirjoittelu on siihen erinomainen tapa. :)

2. Värimaailmani: Valkoista, harmaata, mustaa ja tällä hetkellä ripaus vaaleanpunaista. Makuuhuone taitaa saada pian ripauksen vaaleansinistä...

3. Matkahaaveeni: Elämäni suola, matkoista haaveilu ja niiden suunnittelu! Aina suunnitteilla ainakin kaksi matkaa. Haaveilen New Yorkista, Tansaniasta, Vietnamista, Australiasta ja tuhannesta muusta.

4. Elokuvat: Tähän en osaa oikein vastata. Katson aika vähän leffoja ja muistini on niin huono että en muista mikä oli hyvä ja mikä ei... No, mut yksi kestosuosikki on The Holiday, joka on katsottava DVD:ltä joka joulu.

5. Lempiblogit: Näitä on pitkä liuta. Mutta mainittakoon, että visuaalisuus on mulle aika tärkeää ja ihailen erityisesti blogeja joissa on upeita kuvia postauksesta toiseen. Esim. Pink Pionies, Pieni Lintu ja Emilia's new moon.
Myös blogit joissa esitellään upeita käsitöitä kiinnostavat kovasti.

***

Nyt ei ole aikaa etsiskellä muita pikkublogien kirjoittajia, joten annan kimppatunnustuksen kaikille teille, jotka olette yhtä koukussa tähän kivaan harrastukseen kuin minäkin. :)
Viihdytetään toisiamme kauniilla kuvilla sekä hauskoilla ja arkipäiväisillä jutuillamme jatkossakin!

Tervetuloa vielä kaikille uusille lukijoille!

Kivaa viikonloppua!

5 kommenttia:

 1. Löysin tieni blogiisi seuraamalla Blog Awardi-tunnustusta, jonka lähetin valkoista harmoniaa-blogiin. Ihastuttava blogi sinullakin. Olipa mukavaa käydä visiitillä♥

  VastaaPoista
 2. Holiday täälläkin se ykkönen...Tuli muutes eilettäin avalta :)

  VastaaPoista
 3. Kiva haaste/tunnustus. Taidanpa napata mukaani ;) tämmösiä ei ole vielä ollutkaan. Kiva lukea vähän historiaa blogin alusta.

  Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 4. Hih, hauska haaste! Mukavaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa Ulla SisustusEllen-blogista! Muille kiitokset kommenteista, kivaa viikkoa itse kullekin! :)

  VastaaPoista