torstai 26. huhtikuuta 2012

Mustavalkoisia ajatuksia

Tänään mulla on ns. piilovapaa. Tarkoittaa siis sitä, että menen vasta yöksi töihin. Mulle siis käytännössä ihan tavallinen vapaapäivä.

Päivä alkoi kesän ensimmäisellä juoksulenkillä. Viime kesänä hurahdin juoksemiseen ja nyt aloittelen taas. Ahneena tietysti juoksin heti 40 minuutin lenkin. Taisi olla liikaa. Selvisin kyllä ilman sydäriä, kylkikramppia ja rakkoja, mutta reidet voivat kiukutella huomenna... pahasti!
No, sillä se jumi lähtee millä on tullutkin eli viikonloppuna täytyy heittää uusi lenkki. Tästä se lähtee taas! :)

Iltapäivällä pyörähdin ruotsalaisessa sisustuskaupassa (no, Ikeassa tietty) hakemassa muutaman kehyksen olohuoneen kollaasia varten. Olen jo pidemmän aikaa suunnitellut olohuoneen seinälle (siis tauluhyllyille) kollaasia tauluista, joissa on ajatuksia, elämän viisautta. Aloin nimittäin jo kyllästyä puukirjaimiin ( viimeisimpänä HOPE). Nyt seinä näyttää kivalta. Tosin yhden kehyksen "sisus" puuttuu vielä. Ja tuo toinen "Keep calm..." vaihtuu myös toisenlaiseen tekstiin kunhan sellaisen löydän. Yksi elämänviisaus mulla on jo mielessä, täytyy metsästää se netistä ja printtailla/kirjoittaa itse.Tämä hauska kyltti löytyi pienestä sisustusputiikista Mannerheimintien varrelta. Kesällä tämä on toivottavasti usein "käytössä". ;)

Iloa torstai-iltaan!


2 kommenttia:

  1. Hienot nuo taulut!

    Olikos se pieni putiikki Nido? :)
    Eipä siitä oo kauan kun itsekin vahingossa käväisin siellä.. niin..vahingossa :D

    VastaaPoista
  2. Kai se on vielä Nido vaikka omistaja vaihtui? En tiedä. Mutta sitä liikettä juuri tarkoitan. :)

    VastaaPoista