perjantai 25. marraskuuta 2011

Joulu, tule jo!

Heippa!

Täällä yksi mahdottoman malttamaton joulun odottaja! Tosin, joulu on ohi hujauksessa, aion siis nauttia täysillä tästä joulun odottelusta. Tässä on tunnelmaa ja jotain taianomaista!


Tällä viikolla olen viritellyt kaikki jouluvalot yksiä lukuunottamatta... ja olen ostanut pari valotähteä lisää. Rakastan pehmeää tunnelmallista valoa. Kattovalaisimia käytän todella harvoin, tykkään olla vuoden ympäri hämyssä ja luon tunnelmaa pienillä valaisimilla. Tämä joulunaika on kyllä ihan paras! Olohuone näyttää jo tosi kivalta, hillitysti jouluiselta. Eikä kyllä kovin paljon tästä enää muutukaan.



Pieni marraskuusi sai omat sädehtivät jouluvalot ja sinkkiruukun ympärille kiedoin koristeeksi kanelitangot ja kuivatun appelsiinikiekon.


Tänään tein adventtikynttelikön valmiiksi sunnuntaita odottamaan. Ensimmäisenä adventtina paljastan sen teille. :)
Sain myös joulukortit askarreltua. Niistä tuli tänä vuonna puna-mustat. Simpelit ja kauniit.

Nyt taas yövuoroon tienaamaan. Kivaa perjantai-iltaa kaikille!

*AnuElina

4 kommenttia:

  1. Aivan ihastuttavan näköistä.mistä on tuo lipasto, jossa mustat vetimet! PIDÄN KOVASTI! melko samanoloista kun omassa kotonani mutta aina toiselta saa aivan uusia ideoita taas:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kovasti! Toivottavasti piipahdat blogissani useamminkin!
    Tuon sivupöydän/lipaston (tai mikä liekään) tilasin Kodin1:stä kesällä. Käyhän kurkkaamassa nettisivuilta vieläkö myyvät tuota.

    VastaaPoista
  3. Jeps, laitoin sivun heti suosikkeihini, aion käydä kyl bongailemassa useinkin =) tuo on kans kiva tuo peili-idea, ja siinä alla tuo tähtivalaisin(clas ohlson lamppu + tähti-valaisinko?), sekä tuo valaistu taulunreunus, jotenkin kuin jostain joulusadusta tuo kuva <3

    VastaaPoista
  4. Tähtivalaisin on Clas Ohlsonilta. Tykkään kovasti. Samanlainen tähti roikkuu myös keittiön ikkunassa. Rakastan kaikenlaisia joulu/tunnelmavaloja!

    VastaaPoista