torstai 29. syyskuuta 2011

Täällä tuoksuu pulla!

Voi että olen nauttinut! Rentoa kotona tupsuttelua koko viikko... tosin töissä on pitänyt välillä käydä.
Vähän jo meinasin että huomenna voisin sosialisoitua, mutta en! Nautin vielä huomisen päivän kotona mukavien kotiaskareiden parissa.

Olen saanut VIIMEIN maalattua peilien kehykset valkoisiksi. Tai no, kaksi kolmesta peilistä. Saatte kuvia sitten kun projekti on valmis ts. maali kuivunut ja peilit takaisin seinällä. Lisäksi sain viimein neulottua valmiiksi elämäni ensimmäiset palmikkovillasukat... lähes polvipituiset. Niistä tuli ihanat!No, sitten viime yönä iski kamala korvapuustihimo kun luin parin viikon takaista MeNaiset-lehteä... Siinä oli houkutteleva juttu pullasta!


Ei siinä sitten muu auttanut kuin lähteä yökköunilta herättyäni kauppaan pullatarvikeostoksille. Tein perinteisiä korvapuusteja, sokeria ja rasva säästelemättä.


Voiko huumaavampaa tuoksua kotona ollakaan kuin tuoreen lämpimän korvapuustin tuoksu?! Kanelia, kardemummaa, sokeria... Niin herkullista! Ja se maku... aaaaahhhh!!!


Vien muutaman tuoreen herkun yökkökavereilleni, jotta saavat energiaa valvomiseen. Ehkä joudun itsekin syömään kolmannen, neljännen...

Herkullista iltaa lukijoilleni!

*AnuElina

2 kommenttia:

  1. oi anu ! miten ihana blogi. niin sinun näköinen, kaunis ja terhakka :) xxx johanna

    VastaaPoista
  2. Ihanat, ihanat, IHANAT sukat! Ja lämpimän näköiset. Voi kunpa itsekin tuollaisia osaisi loihtia :)

    VastaaPoista