keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Niiskututtaa

Jahas. Nyt iski ensimmäinen (ja toivottavasti tämän syksyn viimeinen!) syysflunssa. Onneksi toistaiseksi vain niiskututtaa ja pää on vähän pöhnäinen. Toivottavasti ei pahemmaksi muutukaan, tämä on vielä ihan siedettävää. Ei nimittäin kauheasti kiinnostaisi sairastaa nyt kun on reilut neljä päivää vapailua edessä ja kaikkea kivaa ohjelmaa buukattuna. Taistelen pöpöjä vastaan C-vitamiinilla ja lämpimällä juotavalla. Levosta ei nyt oikein voi puhua, koska sinnikkäänä ja tunnollisena työntekijänä aion vetää tämän yövuoroputken loppuun... eli ensi yöksi vielä töihin. Toivottavasti tämä reippaus ei kostaudu viikonloppuna...



Tänään olen "yöunien" (8-14) jälkeen ottanut rennosti sohvalla loikoillen ja puhelimessa juoruillen. Okei, kaupassa kävin. Ja mukaan lähti uusin Koti ja Keittiö-lehti. Sen parissa vierähti mukava hetki lempiteetäni Lady Grayta ja tuoreita puolukoita nautiskellessa. Ja sokeri ratisi hampaissa mukavasti. :)


Nyt täytyy valmistautua töihin lähtöön... kunhan ensin katson salaisen paheeni tv:stä: Unelmien poikamiestyttö alkaa kohta. :)
*AnuElina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti