maanantai 19. syyskuuta 2011

Jos vain olisi enemmän aikaa...

Hei vaan!

Elämä on ollut taas yhtä lentoa paikasta toiseen niin että päätä huimaa ja välillä ihan ahdistaakin. Miksi elämä menee usein niin, että kaikki tapahtumat, ystävien tapaamiset ja kaiken maailman kissanristiäiset ajoittuvat samaan ajankohtaan, samalle viikolle tai samalle kuukaudelle? Sitten välillä taas menee viikkoja ettei tapaa ketään eikä ole mitään kivaa ohjelmaa. Eikö elämässä voisi olla jonkinlainen balanssi? Tästä lähtien (tämän hulinaviikon jälkeen) yritän suunnitella kalenterini hieman väljemmäksi, että välillä olisi KUNNOLLA aikaa olla kotona ja tehdä kotihommia (en tarkoita kotitöitä) sekä harrastaa ilman aikatauluja.

Yksi asia mihin kaipaan aikaa kotosalla on KÄSITYÖT. Tykkään tosi paljon kutomisesta, tai niinkuin itse sitä mieluummin kutsun, NEULOMISESTA. Neulominen on talviharrastukseni. Se alkaa syys-lokakuussa ja päättyy (hartioiden kunnosta riippuen) helmi-maaliskuussa. Puikoissa syntyy lähinnä sukkia, lapasia ja pipoja. Isompiin projekteihin en ole toistaiseksi lähtenyt, olen hiukan lyhytpinnainen. Tänä vuonna ajattelin neuloa pukinkonttiin jotain pehmeää veljentytöille ja ehkäpä parille ystävällekin. Katsotaan miten aika riittää. Nyt on pitkät palmikkosukat tekeillä, saatte nähdä ne sitten valmiina.Toisinaan tykkään myös ommella kaikkea pientä kotiin: tyynynpäällisiä, kangaskasseja, joulu- ym. koristeita, pussukoita jne. Kaivelin äsken kangasvarastojani ja sieltähän löytyi kaikkea kivaa. Olen ostanut pieniä kangaspaloja aina kun on jotain kivaa eteen osunut, mutta en ole niille tarkempaa käyttöä miettinyt. Ruutua, raitaa, pilkkuja...
Viimeisimpänä ostin nämä ihanat pilkkukankaat. Toisesta ajattelin ommella pöytäliinan keittiöön. Se sopisi sinne tosi kivasti pilkullisten kippojen ja kuppien kaveriksi. Toisesta ehkä tyynynpäällisiä tms.Kätköistä löytyi myös iso pala vaaleanpunaraidallista vahvaa puuvillakangasta... siitä keksinkin idean, että teen siitä ensi kevääksi sohvan suojan.


Keväästäni tulee siis hempeä vaaleanpunainen. No, mutta kevääseen on aikaa vielä puoli vuosisataa (!) ja sitä ennen täytyy miettiä vielä joulusisustustakin. Ihanaa. Joulu on ihan suosikkisisustusaikaani! :)

Yritän vielä myöhemmin tällä viikolla ehtiä kirjoittelemaan tänne lisää... Siihen asti MOI!

*AnuElina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti