maanantai 1. elokuuta 2011

Voihan elokuu!

Se on sitten elokuu. Kesä kääntynyt loppusuoralle. Lomaa jäljellä enää viikko. Lomareissut tehty. Arki hiipii hiljalleen. Päivät viilenee, illat tummenee. Auringonsäteet ovat hennompia, sade kastelee.

Viimeisen lomaviikon aloitin reippaasti aamulenkillä. Kahden viikon lenkkeilytauon jälkeen ajattelin, että juoksu ei varmaankaan kulje. Loma alussa kävin lenkillä kerran, mutta totesin että helteellä lenkkeily on hullun hommaa. Siksi jäin "lenkkitauolle". Suureksi yllätykseksi tänään jalat rullasivat aika mukavasti, ja miten ihana olikaan hengitellä raitista ilmaa (+17'c)! Tahtoo lisää tätä! Ja kesäkilot saavat kyytiä!

Iltapäivällä kävin hakemassa kauppatorilta musta- ja punaherukoita ja pakastin neljä rasiaa kumpaakin. Harmi että pakastinlokeroni on niin pieni! Haluaisin säilöä kesän herkkuja PALJON enemmän talven varalle. Talvella suurta herkkuani on hieman kohmeiset marjat ja Vanilla-vispi! NAMI!
Muutaman rasian saisin vielä mahdutettua pakastimeen, täytyy vain päättää mitä sinne vielä laittaisin... ehkä mustaherukoita vielä lisää. C-vitamiinipommeja!!

Tämän päivän puuhiin kuului myös ullakkokomeron järjestely. Heitin turhaa tavaraa surutta roskiin ja kyytiä saivat myös vanhat muuttolaatikot. Olen säilyttänyt pahvilaatikoita useita vuosia siltä varalta, että lähiaikoina tulee muutto. Mutta koska olen kohta asunut tässä asunnossa jo lähes viisi vuotta eikä muuttoa ole vielä suunnitelmissa, raskin VIHDOIN luopua laatikoista (...jätin kyllä muutaman...kaiken varalta!). Hulluahan se on säilyttää niitä, kun nykyäivänä saa halvalla vuokrattua kunnolliset muuttolaatikot edullisesti. Kummasti sain lisätilaa "kanahäkkiini"! Ostin tuossa taannoin IKEAsta varastohyllyn, joten kokosin sen ja sain pieniä laatikoita ym. pientä "sälää" hyllyyn. Sekin tuo lisää tilaa ja järjestystä. Seuraava projekti olisi sitten turhien tavaroiden valokuvaaminen ja myynti huuto.netissä. Puuhaa syysilloiksi. :)

Lomani viimeisen viikon vietän rauhallisesti kotona puuhastellen ja viimeisistä kesäpäivistä nautiskellen. Hiljalleen alan myös järjestellä lauantaisia tyttöjen mekkojuhlia. Ihanaa suunnitella illan menu, kattaus ym. Uusi juhlamekkokin on jo hankittu. Kuulette taatusti lisää juhlavalmisteluista ja itse juhlista kunhan viikko etenee. Party, party!! :)

Tähän loppuun vielä ihania järvimaisemia Hämeenlinnasta, missä kävin viime viikolla sukuloimassa.
*AnuElina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti