sunnuntai 7. elokuuta 2011

Dagen efter

Hei täältä sohvanpohjalta!

Nyt on tämän kesän mekkojuhlat juhlittu ja tanssit tanssittu! Koko eilinen päivä meni juhlia järjestellessä ja vieraita odottaessa. Illalla sain luokseni 18 ihanaa ystävää kauniisiin kesämekkoihin pukeutuneena. Tuomisena jokaisella oli skumppapullo ja iloinen mieli. Minä tarjosin syötävät. Tänä vuonna kesäillan menu oli seuraavanlainen:


Tomaatti-mozzarella-basilika-salaattiPastasalaatti, jossa oli fetaa, aurinkokuivattua tomattia, mustia oliiveja, rucolaa ja pinjansiemeniä.


Ja jälkkäriksi alusta asti itse leivottu mansikka-vadelma-mustikka-täytekakku. Sisällä oli marja-vaniljarahkatäyte.
 Niin, ja lisäksi valkosuklaassa ja nonparelleissa dipattuja vaahtokarkkeja! Namskis!

Nämä herkut huuhdeltiin alas 18 skumppapullolla! Juhlien tunnelma oli hilpeä, äänekäs, pirskahteleva ja hieman hikinenkin. Musiikki pauhasi ja puhe sorisi. Illan pimettyä suuntasimme kaupungin yöhön... Ja sen pituinen se! :)

Nyt on koti hiljentynyt. Tiskivuori selvitetty, muruset lattioilta imuroitu ja todistusaineisto (tyhjät pullot) hävitetty. Loppupäivän voi hyvällä omallatunnolla pötkötellä sohvalla TV:tä katsellen ja "rääppiäisiä" syöden. Niin, ja yrittää nauttia viimeisestä lomapäivästä. Sinne se meni, kesä ja loma.

*AnuElina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti