perjantai 5. elokuuta 2011

Valmistautumista

Huomenna juhlitaan! Järjestän ystävilleni jo perinteeksi tulleet kesäjuhlat. Nyt toista kertaa mekkoteemalla eli kaikki pukeutuvat mekkoon kukin tyylinsä mukaan. Idea mekkojuhliin tuli alunperin siitä, että ystäväpiirissäni ei ole ollut häitä eikä muitakaan ns. pukujuhlia. Täytyyhän naisilla olla vuosittain tilaisuus pukeutua parhaimpiinsa ja näyttää superkauniilta. Siksi "lanseerasin" mekkobileet. :)


Tänään olen tehnyt jo valmisteluja huomista varten. Viikon aikana olen tehnyt jo neljä kauppareissua ja haalinut hiljalleen kaikki tarvittavat ruokatarvikkeet. Huomenna olisi vielä haettava torilta tuoreet marjat ja kukkia maljakkoon. Menu on kesäinen ja raikas, mutta jääköön vielä salaisuudeksi. Toivottavasti ystävät tykkäävät!

Oma mekko löytyi alerekistä KYMPILLÄ! Pinkki hulmuhelmaunelma! Taisi olla joku mallikappale (oli ainoa rekissä) kun vastaavia oli toisessa Vero Modan liikkeessä normihintaan (64,95e). Ihastuin mekkoon, vaikka se onkin "mammamallinen". Noh, saapahan ainakin syödä ja juoda huoletta eikä tarvitse välittää vatsan pullottamisesta. ;)


Nyt testailen eri versioita huomisesta tervetulodrinkistä. Pinkiltä näyttää nekin. ;) Ja sitten odotellaan nukkumattia...

Hyvää yötä!

*AnuElina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti