sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Parantava sunnuntaibrunssi











Huhheijaa, nyt on blogijuhlat juhlittu ja ihania muistoja pääkopan kovalevy taas täynnä. Juhlat eivät nyt saa enempää palstatilaa blogissani, koska päivän kuvasaldo jäi kovin laihaksi. Mutta onneksi on muistot! Sen sijaan haluan palata kuuluisan "dagen efter"-aamun tunnelmiin.

Eilinen ilta todellakin venähti aamun pikkutunneille asti kuohujuomaa nautiskellen, joten onhan se pakko myöntää, että juhlat tuntuivat tänä aamuna olossa niin väsymyksenä kuin orastavna kiristyksenä otsalohkossa. Onneksi parannuskeino löytyi läheltä. Olin varannut piristystä kaipaaville juhlijoille vähän paremmat aamiaistarvikkeet. Tai aikataulullisesti tätä voitaisi kutsua brunssiksikin. 

Katoin pöytään suosikkiastiani ja sytytin kynttilät. Tarjolle laitoin ihanan pehmeää leipää ja muhkeita croissantteja, leikkeleitä ja tuoreita vihanneksia. Piristävät vitamiinit ja tarvittavaa nesteytystä saimme raikkaista hedelmistä: ananaksesta, hunajapomelosta ja galiamelonista. Aamiaisen kruunasi tuhti turkkilainen jogurtti marjoilla ja rapealla myslillä höystettynä. Kyytipojaksi tuoremehua ja kuppi kuumaa. Kaurapuuroaamiaiseen tottuneille tämä oli jopa hiukan ylellinen, vaikkakin niin tavallisista raaka-aineista koostettu aamiainen/brunssi. 

Oli ihana huomata, että näinkin pieni poikeama perinteiseen arkiseen tuo ihan oman kivan fiiliksen päivään. Ja miten mukavaa on välillä syödä aamiainen jonkun kanssa. Hitaasti ja rennosti kotiasu päällä, villasukat jalassa. Pienet asiat tuntuvat joskus todella isoilta. Kiitos rakkaalle kälyselle yökyläilystä ja aamiaisseurasta!

Millä pienillä asioilla sinä piristät arkea? Tykkäätkö panostaa viikonloppuaamiaisiin?


Oikein leppoisaa sunnunti-iltaa!


*Anu


Ps. Kiitos ihanat blogisiskot niin kotoisasta ja sydämellisestä seurastanne! 


10 kommenttia:

  1. Todella raikkaat aamiais kuvat! :-) Kyllä tuohon pöytää kelpaa istahtaa :-) Nams!

    Ehdottomasti viikonloppu aamaisiin on mahtavuutta panostaa :-) Päivä alkaa silloin todella hyvin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kyllähän tuo raikas brunssisetti kelpasi meille!

      Poista
  2. Ihania herkkuja :) Nam, täällähän tulee nälkä :) Meillä tykätään panostaa silloin kun kaikki sattuvat olevan kotona :9 http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllätyin jälleen kerran itsekin, miten ihan perustarvikkeista saa koottua nautinnollisen brunssin!

      Poista
  3. Herkullinen aamiainen! 😊 Pitäisi itsekin välillä panostaa vkl aamiaisiin tai vaikka vaihtoehtoisesti maanantai aamujen aamiaisiin... Voisi työviikko alkaa mukavammin jos laittaisi edes kauniin servetin lautasen viereen tai joisi tuoremehun vaikkapa viinilasista 😉 Pientä hemmottelua siihen tylsimpään mahdolliseen arkiaamuun 😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä oli! Panostaisin mielellään useamminkin, niin aamiaisiin kuin muihinkin ruokiin, mutta ei sitä yleensä itselleen jaksa. Sitten nautin kokkailusta ihan eri tavalla kun on vieraita käymässä. :)

      Poista
  4. Ihanat kuvat ja tuon pöydän ääreeb olisi mielellään istunut 😉!

    Oli ihana nähdä ja palataan pian asioihin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jospa sä viikonloppuna istutkin mun pöydän ääreen! ;) Brunssia en kylläkään tarjoile...

      Poista