perjantai 4. marraskuuta 2016

Pitsiä vai sifonkia?


Onhan tätä viikonlopua taas odotettu... viimeiset puoli votta! Huomenna edessä on joka puolivuotinen bloggaajien kohokohta, Indiedays Blog Awards ja tätä upeaa iltajuhlaa edeltävä Bloggers' Inspiration Day-ammattitapahtuma. Oma blogini on kovin pikkuruinen, toisinaan hyvin hitaasti päivittyvä ja aktiivisia seuraajiakin vain kourallinen, joten minä en tänäkään vuonna ole kilpailemassa palkintopallille nousemisesta, maineesta ja kunniasta. Sen sijaan lähden tapaamaan upeita blogisiskojani ja inspiroitumaan kaikesta uudesta. Ja kyllähän minä juhliakin osaan!

Juhlapäivää edeltävästi on tietenkin mietittävä, missä asussa haluaa näyttäytyä. Päivätapahtuma mennään rennosti arkisemmissa vermeissä, mutta iltaan täytyy saa panostaa. En muista onko asiasta ollut joskus puhetta, mutta olen ehdottomasti housutyttö. Muutaman kerran olen pukeutunut mekkoon IBA-juhlassa, mutta olo ei ole koskaan yhtä itsevarma ja rento kuin housuissa. Lisäksi vihaan sukkahousuja ! Tälläkin kertaa sovittelin kaapista löytyviä mekkoja ja olin jo melkein varma, että pukeudun pitsimekkoon. Mutta kuinka kävikään, kun vetäisin housut jalkaan ja testailin sen pariksi valikoiman erilaisia toppeja? No, sen jälkeen mekko tuntui todella huonolta vaihtoehdolta.

Housut siis, mutta mikä yläosa olisi imartelevin, mukavin, juhlavin? Kaappi on täynnä mustia yläosia (lempivärini, tiedäthän...), valinnanvaraa siis on. Loppukahinoihin valitsin kuitenkin vain kaksi: pitsisen tunikamallisen topin ja kultasomisteisen sifonkitopin. Molemmat ovat kivoja ja näyttäviä, mutta kumpaan kallistun huomenna, kas siinäpä mietittävää yön yli. Kälyni (huomisten juhlien avec) antoi äänensä pitsille, itse keikun vielä aika tasaisesti noiden välillä. Vai nähdäänkö minut sittenkin siinä pitsimekossa? No, huomenna se selviää niin minulle kuin teillekin (ainakin kanssajuhlijoille)! 

Mukavaa perjantaita ja edessä olevaa viikonloppua! 

Ja ihanat blogisiskot, N Ä H D Ä Ä N  H U O M E N N A!!


*Anu12 kommenttia:

 1. Tuo kuvissa vilahtava pitsinen näyttää kyllä hirmu kauniilta... ;) Hauskoja ja antoisia juhlia teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Katsotaan kumman vetäisen päälle illalla!

   Poista
 2. Samoja pohdintoja täälläkin😊 Ensimmäistä kertaa osallistumassa niin hiukan arveluttaa ettei vaan ole liian arkisissa.. Kai se on kuitenkin tärkeintä missä parhaiten itse viihtyy! Kiva iltaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naisten pukeutuminen taitaa olla ikuisuusongelma! ;)
   Kiva että pääset juhliin mukaan, saa tulla vetämään helmasta!

   Poista